Malli arutelu:SyndinudSurnudDekaad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kuna siinne mall on loodud selleks, et selle sisu kasutada kahe malli juures (Mall:Synniaa ja Mall:Surmaaa) siis ma teeksin ettepaneku see materjal kohe nende kahe malli juurde kopeerida ja see siin kustutada. iffcool 14. november 2008, kell 20:11 (UTC)

soovitaks sul selline ettepanek tagasi võtta. Põhjusmõtteliselt see nii praegu on, nagu sa välja tood, aga malli saab kasutada ka muul otstarbel (näiteks teiste analoogiliste asjade ühendamiseks, siis muidugi on mõtet hoopis malli nime muuta) aga tegelikult on veel ka renderdamise küsimus, tarkvaraliselt on parem, et mallid on lühemad ja muide on lihtsam ka lehekülgi ühesarnaselt muuta - Ahsoous 14. november 2008, kell 20:50 (UTC)
Äkki tood näite samasugustest asjadest. Mina nagu midagi sellist välja mõelda ei oska. Kui kuski seda kasutada siis vast küll mitte identsel kujul, vaid enne on natuke kohendada tarvis ning seega ka juba uut malli. Ning nimi (SyndinudSurnudDekaad) ei viita samuti sellele, et seda oleks keegi plaaninud kuskil mujal kasutada.
mina ta tegin ja eks ma siis vasta... noh kasvõi äkki tekivad kategooria a la sündmused mingitel aastatel, siis saab tegelikult kasutada seda malli nende ühendamiseks (mõtle) -- Ahsoous 14. november 2008, kell 21:10 (UTC)
Mul on ka raske uskuda, et tarkvaral on mingit viisi oluliselt lihtsam, kui peab selle sisu kahelt leheküljelt kokku panema, selle asemel, et seda teha ühel leheküljel. Ja seda eriti, kui peale kokkukirjutamist on tulemus ka paarkümmend baiti lühem.
Ning selleks, et asi oleks peale kokkukirjutamist ühesugune, andsingi ma siin ka mallile kohe väikese lihvi.
iffcool 14. november 2008, kell 21:00 (UTC)
Teoreetiliselt on selline võimalus küll õhus aga tegelikult ei pruugi seda malli kuskil mujal tarvis minna. Tiuks on küll algust teinud lehekülgedega nagu nt. 1980. aasta muusikas aga praegusel kujul ei saa siinset malli nendes kategooriates kasutada. Kui on näiteks "Kategooria:1982. aasta filmid" siis kujul [[:Kategooria:{{{2}}} {{{1}}}0 |{{{1}}}0]] ei ole võimalik selliste kategooriate vahel linke luua. Seetõttu oligi mul varem siin selline lause, et "Kui kuski seda kasutada siis vast küll mitte identsel kujul, vaid enne on natuke kohendada tarvis ning seega ka juba uut malli."
iffcool 14. november 2008, kell 21:25 (UTC)
selle jaoks piisab kui mallile kirjutada sisse kolmas parameeter, mitte just eriti raske tegevus - Ahsoous 14. november 2008, kell 21:47 (UTC)
aga seniks jätagi rahule... ja see teine asi, et tarkvaral lihtsam renderdada on tegelt ka niimoodi... siin see välja ei löö ega ilmselt hakkagi, aga võib-olla oled tähele pannud, et näiteks mallide interviki lingid pannakse alamlehele... (inglisekeelses vikis nimelt juhtus aeg-ajalt seda, et limiitide tõttu polnud enam artiklilehekülg aeg-ajalt normaalselt nähtav) ja see on tegelt seesama tehniline nüanss. Ahsoous 14. november 2008, kell 21:44 (UTC)
Kuna ma ise mingit ümbertõstmist teha ei plaaninud vaid pidasin seda ainult otstarbekaks siis seetõttu ma ainult ettepaneku tegingi (ja ei midagi enamat).
Küll aga ei tundu mulle, et selle kolmanda parameetri lisamine niiväga lihtne tegevus oleks ning siis läheb mall juba jupp maad pikemaks (seetõttu ka see tarvidus uue malli järgi tekiks, mis ei sisaldaks üleliigset ja oleks seetõttu sama lühike kui too siin).
iffcool 14. november 2008, kell 22:52 (UTC)