Malli arutelu:Infokast sportlane/doc

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui Sa oleks tõlkinud en:Template:MedalRelatedTemplates ära ja muidugi teised vajalikud mallid ka, siis oleks näited ka olemas. Malli nime võid ju kohe eesti keeles kirjutada aga sisu ei saa ju eestikeelne olla ("käsitöölistele" peab olema?), sest arvutikeel on nagunii inglise keel. --Tiuks 25. veebruar 2008, kell 11:17 (UTC)

Ma ei saa sellest jutust mõhkugi aru. Milles on probleem?
Järjekordselt tegin ma malli lihtsamaks, kui see on inglise Vikis ja täiendasin seda sünni ja surmaaja lisamise võimalusega, et see natuke nagu tavalise infoboxi moodi välja näeks (mõtlen, et see sarnaneks näiteks Mallile:Persoon).
Miks sa tahad, et me kõik mallid teistest Vikipeediatest (või õigemini sellest inglise keelsest) üks ühele kopeeriksime? iffcool 26. veebruar 2008, kell 12:52 (UTC)
Järgmistele mallidele ei olnud võimalik alamlehte {{dokumentatsioon}} lisada, sest seda näitas infoboksis. Mall dokumentatsioon lisab alamlehe, kuhu tuleb õpetus. Järelikult ei saa lihtsalt malli teha ja tuleb keerulisemalt kirjutada. Sinu süsteem tuleb vist keerulisem, inglise viki oma on lihtsam.--Tiuks 26. veebruar 2008, kell 12:58 (UTC)
Mis järgmistele lehtedele? Kui mõtled teisi malle, siis need on alammallid ja seega pole seda dokumentatsiooni jura nende juurde tarvis. Mis hea pärast peaks see nende juures samuti olema? Mitu korda peab ühte ja sama õpetust lugema, et kohale jõuaks? Ma arvan, et seda malli kasutavale inimese piisab (või peaks piisama) ühest lugemiskorrast.
Ainuke keeruline asi, mis mulle siin keerulisena paisatab, on see dokumendatsiooni värk. Kui teen selle malli juures ka nõnda, et "malli kasutamise kohta vaata malli arutelust" ja lisan õpetuse sinna, on asi minu jaoks taas nii lihtne kui vähegi olla saab.
Sina ajad asja keeruliseks ja mulle ei meeldi keerulised asjad. Seega palun lõpeta, sest mul hakkab närv juba mustaks minema. iffcool 26. veebruar 2008, kell 13:23 (UTC)
Arutelu on aruteluks. {{dokumentatsiooni alamleht}} näitab õigeid kategooriaid ka, mis peaksid põhimallil olema. Malli kood jääb malli ja muu (kategooriad, interviki lingid) on alamlehel. Vast oli sellest õpetusest kasu.--Tiuks 26. veebruar 2008, kell 13:26 (UTC)
Leian endiselt, et seda dokumentatsiooni osa on vaja ainult ühele (peamisele)lehel. See, kas arutelelehel toimub arutelu või on sinna ka õpetus lisatud on minule ükskõik. iffcool 26. veebruar 2008, kell 13:38 (UTC)
Näiteks jõudsid suvalise mallini kuskilt kategooriast. Tekivad küsimused, kuidas ta välja näeb, mis on selle malliga veel seotud. Sina teed seda ja Sa tead täpselt aga kasutaja tahaks ka teada, mis mallid on omavahel seotud. Seda näeb ainult põhimalli juures ehk siis siin. Arutelusse ei ole mõtet ju lisada vaata siit. Mina küll ei läheks arutelu lehele vaata ega õpetust ei ole. Hetkel oli see süsteem täisti absurdne, et õpetust pidi lugema arutelu lehelt.--Tiuks 26. veebruar 2008, kell 13:45 (UTC)

Ma paigutasin alammallid peamalliga ühte kategooriasse. Samuti saab kasutada "Viidad siia" osa. Milles probleem? iffcool 26. veebruar 2008, kell 13:48 (UTC)

No sellisel juhul on asi selge.--Tiuks 26. veebruar 2008, kell 13:52 (UTC)

Uus probleem[muuda lähteteksti]

Kuram. Alles nüüd vaatasin, et meil on põhimõtteliselt medalimallid olemas.

Mall:OlümpiaKuld vs. Mall:Kuldmedal

Siin peab küll need üle vaatama ja vist viimasenaloodud kustutama. iffcool 26. veebruar 2008, kell 18:24 (UTC)

Leidsin Mall:TulemusedOlümpial. Seda malli ei ole kasutatud ja tundub olema sama. Õpetuse peaks nüüd panema alamlehele või mida üldse sellega tehakse.--Tiuks 26. veebruar 2008, kell 18:56 (UTC)
Selle malliga pole vaja otseselt midagi teha ja ma olen seda ka varem märganud. Koodi kujul on midagi sarnast paljudes kohtades kasutusel. Selle malli miinuseks loen ma võimalust ainult olümpiamedaleid üles loetleda, oma malli tegin aga selleks, et saaks loetleda ka MM-idel, EM-idel vms. saavutatud tulemusi. Kuna ma aga ei olnud sellesse malli varem süvenenud, ei olnud ma märganud ka Kuldmedali jt. malle. iffcool 26. veebruar 2008, kell 19:14 (UTC)
Siis võib ju vana malli ära kustutada, ilmaasjata tekitab segadust. Sinu mall on ju parem.--Tiuks 26. veebruar 2008, kell 19:29 (UTC)
Ma ei kiirustaks vana malli kustutama.
Kui pealegi on mul vaja natuke oma uut malli eri tingimustes katsetada (kui vähegi rohkem aega saan). iffcool 26. veebruar 2008, kell 20:25 (UTC)