Malli arutelu:Geokronoloogiline skaala

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Ma soovitan Hadaikum sellest mallist eemaldada. Siit leiab materjale, millest tuleks juhinduda. Siim 7. jaanuar 2008, kell 21:18 (UTC)

Kust ikkagi see MAT on võetud? Kes seda kasutab? Siim 7. jaanuar 2008, kell 21:21 (UTC)
Praegu loen ma mallist välja, et Maa on 4700 miljoni aasta vanune, kuid minu meelest pole see tänapäevaste arusaamistega kooskõlas. Siim 7. jaanuar 2008, kell 21:22 (UTC)
Nüüd on lingid korras ja artikkel MAT olemas. Kasutatakse oma südametunnistuse järgi, nii kuidas sobib. Olen MAT ja KAT mõnes artiklis näinud, muidu ei oleks teadnud. Mall on võetud saksa vikist nagu teisedki mallid. Kuna kunagi oli Haidakum olemas, siis selle malli kaudu saab artikli lihtsalt kätte. Eoarhaikumi ja Haidakumi aastad eemaldan mallist, nii on tõesti parem.--Tiuks 7. jaanuar 2008, kell 21:43 (UTC)
Ma leian, et teadusteemalistes entsüklopeediaartiklites tuleb siiski kasutada teaduses aktsepteeritud viisi. Millistes artiklites sa neid näinud oled? Hadaikumit pole eesti geoloogid kunagi kasutatud. Ameerikas ja mõnel pool mujal seda veel inertsist kasutatakse, aga ilmselt mitte enam kaua. Kui kedagi huvitab, mis asi see Hadaikum on, siis ta saab otsida vastavat artiklit. Mallis on ta ilmselgelt eksitav. Hadaikum ei ole eoon, ehkki praegune mall just nii arvata laseb. Siim 7. jaanuar 2008, kell 21:49 (UTC)
Google otsinuga leidsin bioloogia loengu inimese evolutsioonist. Vist tõesti eksitab ja eemaldan selle.--Tiuks 7. jaanuar 2008, kell 22:18 (UTC)