Malli arutelu:Fossiilide leiud

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mis värk selle malliga on? See ju ei tee midagi. Kas seda on vaja? Adeliine 18. mai 2009, kell 06:26 (UTC)

Hea, et märkasid. See mall ununes ära ja nüüd tuleks parandada en:Template:Fossil range järgi.--Tiuks 18. mai 2009, kell 07:31 (UTC)
Samas võiks ju ka kustutada. Niigi hunnik neid ingliskeelseid malle, mida ükski või üks leht kasutab ja mida keegi pole vaevunud tõlkima ja ilmselt ei tõlgi ka, kui mall üle aasta kasutuna seisab. Kui kellegil sarnast malli kunagi vaja läheb, teeb uuesti, eesti keeles ja muus osas ka nii nagu parasjagu vaja. 18. mai 2009, kell 07:59 (UTC)
See tulebki eesti keeles teha ja see mall on sissekirjutatud malli taxobox. --Tiuks 18. mai 2009, kell 08:03 (UTC)
Ei ole sissekirjutatud, seda saab artiklites eraldi lisada, olgugi, et ta hetkel midagi ei tee. Minu arust sa Tiuks võiksidki järjest vaatama hakata millised mallid sul aastate jooksul tõlkimata on jäänud, nende pealkirjad ja parameetrid ära tõlkida ja ingliskeelsed dokumentatsioonid kas või paari eestikeelse lausega asendada. Ja need ingliskeelsed mallid mis erlilist kasutust pole leidnud võid ju kustutada paluda. Nii ei kõlba ju töö jääb aastaks või enamaks pooleli ja ei paistagi, et pooleli jäänu lõpetada kavatsetakse. Jõudu! 18. mai 2009, kell 08:59 (UTC)
Palun hakka ise malle tegema, sest meil ei ole mallide tegijaid. Võiksid kiigata ka Vikiprojekti Muusikud, kus on mul kõik mallid tõlgitud. Mina ei ole IT-spetsialist ja teen malli millegi järgi. Kui see mall oli sel hetkel tegemata, siis tuleb nüüd ära teha. Kellel aega, see teeb. Palun alusta tegemist ja ära virise. --Tiuks 18. mai 2009, kell 09:22 (UTC)
Ja olengi teinud mõned mallid vastavalt vajadusele ja mõnda varem olemasolnut täiustanud / parandanud. See on väga hea, mis muusikute projektis teinud oled. Küll aga kuuluvad mallid nagu see siin, taxobox ja terve posu muid, mis sinust tõlkimata ja pooleldi kasutusel olevana aasta-kahe jooksul maha jäänud ju ikkagi sinu mitte kellegi teise kapsaaeda. Kopeeri ja tõlgi nii palju kui oskad ja aru saad, mitte nii et las keegi teine kunagi koristab su järelt. Sa võid ju tõlkimisel ja tehnilise poole kohta abi küsida, aga kui keegi ei oska aidata, siis ei tohiks neid malle siia üldse kopeerida. Pikne 18. mai 2009, kell 10:04 (UTC)
Koristaksin ise enda tagant aga kui administraator ei ole, siis on raske korrastada. Ülevaatamise jätan suvesse, sest hetkel olen õppimisega hõivatud. Teen niipalju kui oskan aga abi pole kellegi käest küsida. Kui tõstatad mõne küsimuse, siis keegi ei viitsi vastata ja nii jäävadki paljud asjad ripakile. --Tiuks 18. mai 2009, kell 10:43 (UTC)

Proovisin nüüd neid malle siia üle tuua ja tõlkida. Enda arust tegin korralikult, aga mingi error on, kuskilt on üks nurksulg üle?

Adeliine 11. september 2012, kell 12:34 (EEST)