Malli arutelu:Ameerika Ühendriikide poliitiline jaotus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ei saa ju teha sellist linki nagu "Wake'i saar" või "Howlandi saar". Õige peaks olema "Wake" ja "Howland". Loomulikult võib ka siin teha eraldi kokkuleppe, kuid minu jaoks muutub KNAB-i soovituste järgimine mõttetuks kui me neid nii suvaliselt tõlgendame. Siim 23:45, 5 Jan 2005 (UTC)

saab teha (knab ei ütle liiginimede kasutamise kohta midagi) aga muidugi ei pea tegema - Ahsoous
Parandasin saarte nimed ära. Asi ei ole minu meelest aga selles, et neid nimesid ei võiks ka nii kasutada, nagu seal enne oli (välja arvatud Midway saared). Lihtsalt saarte nimede puhul puudub vajadus pealkirjas kirjutada "saar" vms, välja arvatud juhul, kui saare nimi langeb kokku riigi või haldusüksuse nimega nimega, kuid riigi territoorium ei lange kokku saare territooriumiga, või ehk ka juhul, kui saare nimi langeb kokku mõne tuntud asula nimega (mul ei tule selliseid juhtumeid praegu pähe). Antud juhul on ju igatahes jutt haldusüksustest, mitte saartest kui niisugustest, ja nende maismaaterritoorium langeb kokku saartega.
kuidas nad atollist saared tegid? muidugi enamik atolle ongi mitte üks aga tsipa rohkem saarekesi. - Ahsoous
Mul on ettepanek kirjutada siin (ja vastava artikli pealkirjas) lihtsalt "Missouri". Andres 05:39, 6 Jan 2005 (UTC)
Sellegi ma muutsin ära põhjusel, et praegu võssa (õigupoolest vette) ei satuks - alati saab ju tagasi muuta, kui selgus majas - Ahsoous 06:06, 6 Jan 2005 (UTC)

Siit mallist tuleks kategooria eemaldada. Asi on selles, et oleks hea kui USA osariigid oleksid kategooria "Ameerika Ühendriikide osariigid" all, aga siia ei saa teda panna, sest kõik siin loetletud asjad ei ole osariigid. Siim 4. veebruar 2006, kell 11.00 (UTC)

Kas on tingimata vaja siin mallis kõiki asustamata saarekesi üles lugeda? Teen ettepanku asendada need lingiga Ühendriikide hajasaared. --Metsavend 4. veebruar 2006, kell 12.36 (UTC)