Malli arutelu:Algus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tarmo, nägin, et võtsid selle rea alustuse maha... aga selle mõte oli see, et äkki tahaks teinekord kirjutada ka ilma veel ühe malli poole pöördumata, muidugi saab ka siis kirjutada selle rea teksti, aga inimene on ju loomult laisk ja see rida võimaldaks üherealist tabeli siis kohe pärast püstkriipsu ka alustada. - Ahsoous 9. märts 2006, kell 11.21 (UTC)

no kui on vaja vaid ühte rida kirjutada siis on lihtsam kirjutada tabeli algus kood vaid kaks märki ... :o)
ausalt öeldes minu meelest tuleks kogu see mall ära kaotada. Esiteks on malli nimi juba ebasobiv. Teiseks jaotada millegi tegemine kolme malli vahele on asjade keeruliseks tegemine, vaja teada kolme malli nime ja nende kasutamist jne.
Nüüd kui meil on olemas see "ülearuste" parameetrite peitmise "tehnika", siis tuleks teha üks korralik mall(id) selliste "eelnev-järgnev" tabelite jaoks --TarmoK 14. märts 2006, kell 12.05 (UTC)
asi on rohkem selles tekstijoondamises... - Ahsoous 14. märts 2006, kell 12.53 (UTC)

ja tead, mis veider vahe veel on - ilma selle reata kui malli lehte vaadata on näha seal ruudukest, selle reaga aga mitte - huvitav, mida see peaks tähendama... - Ahsoous 9. märts 2006, kell 18.57 (UTC)

see on tabel, Wiki tarkvara parandab kasutaja kirjutatut ja see mall on sisuliselt vigane HTML, lõpetamata tabel, Wiki tarkvara parandab selle ära ja lisab puuduva tabeli koodi, et tabel saaks suletud --TarmoK 14. märts 2006, kell 12.05 (UTC)
vat seda ma ei teagi, kas parandab või mitte... naljakad lood tekivad siis kui selle malli järel kasutada tabeli tegemiseks tr, td ja th tag-e, siis pahatihti juhtub tolle tabeliga nii~, et tabelit ennast ei pruugigi korralikult näha. Kriipse kastades seda probleemi pole tähendanud. Aga niipalju kui olen selle malli kasutuselevõtust (kes seda tegi ei mäleta) aru saanud, oli selle mõte erinevate mallidega tehtavate eri tabelite ühendamine... kusjuures miskil põhjusel inglisvikis kasutatakse ühe rea tegemisel veel kolme malli... paistab nati tüütu, aga küllap on sellelgi mingi (taga)mõte. - Ahsoous 14. märts 2006, kell 12.53 (UTC)