Lot-et-Garonne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära Lot-et-Garonne'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Agen, Marmande ja Villeneuve-sur-Lot on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Ageni ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Agen-Kagu kanton

  1. Agen 47 001
  2. Boé 47 031
  3. Bon-Encontre 47 032

Agen-Kesk kanton

  1. Agen 47 001

Agen-Kirde kanton

  1. Agen 47 001
  2. Bajamont 47 019
  3. Pont-du-Casse 47 209

Agen-Lääne kanton

  1. Agen 47 001
  2. Le Passage(d'Agen) 47 201

Agen-Põhja kanton

  1. Agen 47 001
  2. Colayrac-Saint-Cirq 47 069
  3. Foulayronnes 47 100
  4. Saint-Hilaire-de-Lusignan 47 246

Astafforti kanton

  1. Astaffort 47 015
  2. Caudecoste 47 060
  3. Cuq 47 076
  4. Fals 47 092
  5. Layrac 47 145
  6. Saint-Nicolas-de-la-Balerme 47 262
  7. Saint-Sixte 47 279
  8. Sauveterre-Saint-Denis 47 293

Beauville'i kanton

  1. Beauville 47 025
  2. Blaymont 47 030
  3. Cauzac 47 062
  4. Dondas 47 082
  5. Engayrac 47 087
  6. Saint-Martin-de-Beauville 47 255
  7. Saint-Maurin 47 260
  8. Tayrac 47 305

Laplume'i kanton

  1. Aubiac 47 016
  2. Brax 47 040
  3. Estillac 47 091
  4. Laplume 47 137
  5. Marmont-Pachas 47 158
  6. Moirax 47 169
  7. Roquefort 47 225
  8. Sainte-Colombe-en-Bruilhois 47 238
  9. Sérignac-sur-Garonne 47 300

Laroque-Timbaut' kanton

  1. Cassignas 47 050
  2. Castella 47 053
  3. La Croix-Blanche 47 075
  4. Laroque-Timbaut 47 138
  5. Monbalen 47 171
  6. Saint-Robert 47 273
  7. Sauvagnas 47 288
  8. La Sauvetat-de-Savères 47 289

Port-Sainte-Marie kanton

  1. Aiguillon 47 004
  2. Bazens 47 022
  3. Bourran 47 038
  4. Clermont-Dessous 47 066
  5. Frégimont 47 104
  6. Galapian 47 107
  7. Lagarrigue 47 129
  8. Nicole 47 196
  9. Port-Sainte-Marie 47 210
  10. Saint-Salvy 47 275

Prayssas' kanton

  1. Cours 47 073
  2. Granges-sur-Lot 47 111
  3. Lacépède 47 125
  4. Laugnac 47 140
  5. Lusignan-Petit 47 154
  6. Madaillan 47 155
  7. Montpezat 47 190
  8. Prayssas 47 213
  9. Saint-Sardos 47 276

Puymiroli kanton

  1. Castelculier 47 051
  2. Clermont-Soubiran 47 067
  3. Grayssas 47 113
  4. Lafox 47 128
  5. Puymirol 47 217
  6. Saint-Caprais-de-Lerm 47 234
  7. Saint-Jean-de-Thurac 47 248
  8. Saint-Pierre-de-Clairac 47 269
  9. Saint-Romain-le-Noble 47 274
  10. Saint-Urcisse 47 281

Marmande'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Bougloni kanton

  1. Antagnac 47 010
  2. Argenton 47 013
  3. Bouglon 47 034
  4. Grézet-Cavagnan 47 114
  5. Guérin 47 115
  6. Labastide-Castel-Amouroux 47 121
  7. Poussignac 47 212
  8. Romestaing 47 224
  9. Ruffiac 47 227
  10. Sainte-Gemme-Martaillac 47 244

Castelmoron-sur-Loti kanton

  1. Brugnac 47 042
  2. Castelmoron-sur-Lot 47 054
  3. Coulx 47 071
  4. Grateloup-Saint-Gayrand 47 112
  5. Labretonie 47 122
  6. Laparade 47 135
  7. Verteuil-d'Agenais 47 317

Duras' kanton

  1. Auriac-sur-Dropt 47 018
  2. Baleyssagues 47 020
  3. Duras 47 086
  4. Esclottes 47 089
  5. Loubès-Bernac 47 151
  6. Moustier 47 194
  7. Pardaillan 47 199
  8. Saint-Astier 47 229
  9. Sainte-Colombe-de-Duras 47 236
  10. Saint-Jean-de-Duras 47 247
  11. Saint-Sernin 47 278
  12. La Sauvetat-du-Dropt 47 290
  13. Savignac-de-Duras 47 294
  14. Soumensac 47 303
  15. Villeneuve-de-Duras 47 321

Lauzuni kanton

  1. Agnac 47 003
  2. Allemans-du-Dropt 47 005
  3. Armillac 47 014
  4. Bourgougnague 47 035
  5. Laperche 47 136
  6. Lauzun 47 142
  7. Lavergne 47 144
  8. Miramont-de-Guyenne 47 168
  9. Montignac-de-Lauzun 47 188
  10. Peyrière 47 204
  11. Puysserampion 47 218
  12. Roumagne 47 226
  13. Saint-Colomb-de-Lauzun 47 235
  14. Saint-Pardoux-Isaac 47 264
  15. Ségalas 47 296

Marmande-Ida kanton

  1. Agmé 47 002
  2. Birac-sur-Trec 47 028
  3. Fauguerolles 47 094
  4. Gontaud-de-Nogaret 47 110
  5. Hautesvignes 47 118
  6. Longueville 47 150
  7. Marmande 47 157
  8. Saint-Pardoux-du-Breuil 47 263
  9. Taillebourg 47 304
  10. Virazeil 47 326

Marmande-Lääne kanton

  1. Beaupuy 47 024
  2. Marmande 47 157
  3. Mauvezin-sur-Gupie 47 163
  4. Sainte-Bazeille 47 233
  5. Saint-Martin-Petit 47 257

Le Mas-d'Agenais' kanton

  1. Calonges 47 046
  2. Caumont-sur-Garonne 47 061
  3. Fourques-sur-Garonne 47 101
  4. Lagruère 47 130
  5. Le Mas-d'Agenais 47 159
  6. Sainte-Marthe 47 253
  7. Samazan 47 285
  8. Sénestis 47 298
  9. Villeton 47 325

Meilhan-sur-Garonne'i kanton

  1. Cocumont 47 068
  2. Couthures-sur-Garonne 47 074
  3. Gaujac 47 108
  4. Jusix 47 120
  5. Marcellus 47 156
  6. Meilhan-sur-Garonne 47 165
  7. Montpouillan 47 191
  8. Saint-Sauveur-de-Meilhan 47 277

Seychesi kanton

  1. Cambes 47 047
  2. Castelnau-sur-Gupie 47 056
  3. Caubon-Saint-Sauveur 47 059
  4. Escassefort 47 088
  5. Lachapelle 47 126
  6. Lagupie 47 131
  7. Lévignac-de-Guyenne 47 147
  8. Monteton 47 187
  9. Montignac-Toupinerie 47 189
  10. Puymiclan 47 216
  11. Saint-Avit 47 231
  12. Saint-Barthélemy-d'Agenais 47 232
  13. Saint-Géraud 47 245
  14. Saint-Pierre-sur-Dropt 47 271
  15. Seyches 47 301

Tonneinsi kanton

  1. Clairac 47 065
  2. Fauillet 47 095
  3. Lafitte-sur-Lot 47 127
  4. Tonneins 47 310
  5. Varès 47 316

Néraci ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Casteljaloux' kanton

  1. Anzex 47 012
  2. Beauziac 47 026
  3. Casteljaloux 47 052
  4. Leyritz-Moncassin 47 148
  5. La Réunion 47 222
  6. Saint-Martin-Curton 47 254
  7. Villefranche-du-Queyran 47 320

Damazani kanton

  1. Ambrus 47 008
  2. Buzet-sur-Baïse 47 043
  3. Caubeyres 47 058
  4. Damazan 47 078
  5. Fargues-sur-Ourbise 47 093
  6. Monheurt 47 177
  7. Puch-d'Agenais 47 214
  8. Razimet 47 220
  9. Saint-Léger 47 250
  10. Saint-Léon 47 251
  11. Saint-Pierre-de-Buzet 47 267

Francescas' kanton

  1. Fieux 47 098
  2. Francescas 47 102
  3. Lamontjoie 47 133
  4. Lasserre 47 139
  5. Moncrabeau 47 174
  6. Nomdieu 47 197
  7. Saint-Vincent-de-Lamontjoie 47 282

Houeillèsi kanton

  1. Allons 47 007
  2. Boussès 47 039
  3. Durance 47 085
  4. Houeillès 47 119
  5. Pindères 47 205
  6. Pompogne 47 208
  7. Sauméjan 47 286

Lavardaci kanton

  1. Barbaste 47 021
  2. Bruch 47 041
  3. Feugarolles 47 097
  4. Lavardac 47 143
  5. Mongaillard 47 176
  6. Montesquieu 47 186
  7. Pompiey 47 207
  8. Saint-Laurent 47 249
  9. Thouars-sur-Garonne 47 308
  10. Vianne 47 318
  11. Xaintrailles 47 327

Mézini kanton

  1. Lannes 47 134
  2. Mézin 47 167
  3. Poudenas 47 211
  4. Réaup-Lisse 47 221
  5. Sainte-Maure-de-Peyriac 47 258
  6. Saint-Pé-Saint-Simon 47 266
  7. Sos 47 302

Néraci kanton

  1. Andiran 47 009
  2. Calignac 47 045
  3. Espiens 47 090
  4. Fréchou 47 103
  5. Moncaut 47 172
  6. Montagnac-sur-Auvignon 47 180
  7. Nérac 47 195
  8. Saumont 47 287

Villeneuve-sur-Loti ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Canconi kanton

  1. Beaugas 47 023
  2. Boudy-de-Beauregard 47 033
  3. Cancon 47 048
  4. Casseneuil 47 049
  5. Castelnaud-de-Gratecambe 47 055
  6. Monbahus 47 170
  7. Monviel 47 192
  8. Moulinet 47 193
  9. Pailloles 47 198
  10. Saint-Maurice-de-Lestapel 47 259

Castillonnèsi kanton

  1. Cahuzac 47 044
  2. Castillonnès 47 057
  3. Cavarc 47 063
  4. Douzains 47 084
  5. Ferrensac 47 096
  6. Lalandusse 47 132
  7. Lougratte 47 152
  8. Montauriol 47 183
  9. Saint-Quentin-du-Dropt 47 272
  10. Sérignac-Péboudou 47 299

Fumeli kanton

  1. Blanquefort-sur-Briolance 47 029
  2. Condezaygues 47 070
  3. Cuzorn 47 077
  4. Fumel 47 106
  5. Monsempron-Libos 47 179
  6. Saint-Front-sur-Lémance 47 242
  7. Sauveterre-la-Lémance 47 292

Monclari kanton

  1. Fongrave 47 099
  2. Monclar 47 173
  3. Montastruc 47 182
  4. Pinel-Hauterive 47 206
  5. Saint-Étienne-de-Fougères 47 239
  6. Saint-Pastour 47 265
  7. Tombebœuf 47 309
  8. Tourtrès 47 313
  9. Villebramar 47 319

Monflanquini kanton

  1. Gavaudun 47 109
  2. Lacapelle-Biron 47 123
  3. Lacaussade 47 124
  4. Laussou 47 141
  5. Monflanquin 47 175
  6. Monségur 47 178
  7. Montagnac-sur-Lède 47 181
  8. Paulhiac 47 202
  9. Saint-Aubin 47 230
  10. Salles 47 284
  11. La Sauvetat-sur-Lède 47 291
  12. Savignac-sur-Leyze 47 295

Penne-d'Agenais' kanton

  1. Auradou 47 017
  2. Dausse 47 079
  3. Frespech 47 105
  4. Hautefage-la-Tour 47 117
  5. Massels 47 161
  6. Massoulès 47 162
  7. Penne-d'Agenais 47 203
  8. Saint-Sylvestre-sur-Lot 47 280
  9. Trémons 47 314
  10. Trentels 47 315

Sainte-Livrade-sur-Loti kanton

  1. Allez-et-Cazeneuve 47 006
  2. Dolmayrac 47 081
  3. Sainte-Livrade-sur-Lot 47 252
  4. Le Temple-sur-Lot 47 306

Tournon-d'Agenais' kanton

  1. Anthé 47 011
  2. Bourlens 47 036
  3. Cazideroque 47 064
  4. Courbiac 47 072
  5. Masquières 47 160
  6. Montayral 47 185
  7. Saint-Georges 47 328
  8. Saint-Vite 47 283
  9. Thézac 47 307
  10. Tournon-d'Agenais 47 312

Villeneuve-sur-Lot-Lõuna kanton

  1. Bias 47 027
  2. Pujols 47 215
  3. Saint-Antoine-de-Ficalba 47 228
  4. Sainte-Colombe-de-Villeneuve 47 237
  5. Sembas 47 297
  6. Villeneuve-sur-Lot 47 323

Villeneuve-sur-Lot-Põhja kanton

  1. Lédat 47 146
  2. Villeneuve-sur-Lot 47 323

Villeréali kanton

  1. Bournel 47 037
  2. Dévillac 47 080
  3. Doudrac 47 083
  4. Mazières-Naresse 47 164
  5. Montaut 47 184
  6. Parranquet 47 200
  7. Rayet 47 219
  8. Rives 47 223
  9. Saint-Étienne-de-Villeréal 47 240
  10. Saint-Eutrope-de-Born 47 241
  11. Saint-Martin-de-Villeréal 47 256
  12. Tourliac 47 311
  13. Villeréal 47 324