Loire-Atlantique'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Selles loendis on ära toodud kõik Loire-Atlantique'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Nantes, Rezé, Saint-Herblain ja Saint-Nazaire on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse, mille vahel on vald jagatud, kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Ancenis[muuda | muuda lähteteksti]

Ancenis' kanton

  1. Ancenis 44 003
  2. Anetz 44 004
  3. Mésanger 44 096
  4. Oudon 44 115
  5. Pouillé-les-Côteaux 44 134
  6. La Roche-Blanche 44 222
  7. Saint-Géréon 44 160
  8. Saint-Herblon 44 163

Ligné kanton

  1. Le Cellier 44 028
  2. Couffé 44 048
  3. Ligné 44 082
  4. Mouzeil 44 107

Riaillé kanton

  1. Joué-sur-Erdre 44 077
  2. Pannecé 44 118
  3. Riaillé 44 144
  4. Teillé 44 202
  5. Trans-sur-Erdre 44 207

Saint-Mars-la-Jaille'i kanton

  1. Bonnœuvre 44 017
  2. Maumusson 44 093
  3. Le Pin 44 124
  4. Saint-Mars-la-Jaille 44 180
  5. Saint-Sulpice-des-Landes 44 191
  6. Vritz 44 219

Varadesi kanton

  1. Belligné 44 011
  2. La Chapelle-Saint-Sauveur 44 034
  3. Le Fresne-sur-Loire 44 060
  4. Montrelais 44 104
  5. La Rouxière 44 147
  6. Varades 44 213

Châteaubriant[muuda | muuda lähteteksti]

Blaini kanton

  1. Blain 44 015
  2. Bouvron 44 023
  3. Fay-de-Bretagne 44 056
  4. Le Gâvre 44 062
  5. Notre-Dame-des-Landes 44 111

Châteaubrianti kanton

  1. Châteaubriant 44 036
  2. Ruffigné 44 148
  3. Saint-Aubin-des-Châteaux 44 153
  4. Soudan 44 199

Dervali kanton

  1. Derval 44 051
  2. Jans 44 076
  3. Lusanger 44 086
  4. Mouais 44 105
  5. Saint-Vincent-des-Landes 44 193
  6. Sion-les-Mines 44 197

Guémené-Penfao kanton

  1. Conquereuil 44 044
  2. Guémené-Penfao 44 067
  3. Marsac-sur-Don 44 091
  4. Massérac 44 092
  5. Pierric 44 123

Moisdon-la-Rivière'i kanton

  1. Grand-Auverné 44 065
  2. Issé 44 075
  3. Louisfert 44 085
  4. La Meilleraye-de-Bretagne 44 095
  5. Moisdon-la-Rivière 44 099

Nort-sur-Erdre'i kanton

  1. Casson 44 027
  2. Héric 44 073
  3. Nort-sur-Erdre 44 110
  4. Petit-Mars 44 122
  5. Saint-Mars-du-Désert 44 179
  6. Les Touches 44 205

Nozay kanton

  1. Abbaretz 44 001
  2. La Chevallerais 44 221
  3. La Grigonnais 44 224
  4. Nozay 44 113
  5. Puceul 44 138
  6. Saffré 44 149
  7. Treffieux 44 208
  8. Vay 44 214

Rougé kanton

  1. Fercé 44 058
  2. Noyal-sur-Brutz 44 112
  3. Rougé 44 146
  4. Soulvache 44 200
  5. Villepot 44 218

Saint-Julien-de-Vouvantesi kanton

  1. La Chapelle-Glain 44 031
  2. Erbray 44 054
  3. Juigné-des-Moutiers 44 078
  4. Petit-Auverné 44 121
  5. Saint-Julien-de-Vouvantes 44 170

Saint-Nicolas-de-Redoni kanton

  1. Avessac 44 007
  2. Fégréac 44 057
  3. Plessé 44 128
  4. Saint-Nicolas-de-Redon 44 185

Nantes[muuda | muuda lähteteksti]

Aigrefeuille-sur-Maine'i kanton

  1. Aigrefeuille-sur-Maine 44 002
  2. Le Bignon 44 014
  3. Geneston 44 223
  4. Maisdon-sur-Sèvre 44 088
  5. Montbert 44 102
  6. La Planche 44 127
  7. Remouillé 44 142
  8. Vieillevigne 44 216

Bouaye kanton

  1. Bouaye 44 018
  2. Brains 44 024
  3. Pont-Saint-Martin 44 130
  4. Rezé 44 143 (osa vallast)
  5. Saint-Aignan-Grandlieu 44 150
  6. Saint-Léger-les-Vignes 44 171

Carquefou kanton

  1. Carquefou 44 026
  2. Mauves-sur-Loire 44 094
  3. Sainte-Luce-sur-Loire 44 172
  4. Thouaré-sur-Loire 44 204

La Chapelle-sur-Erdre'i kanton

  1. La Chapelle-sur-Erdre 44 035
  2. Grandchamps-des-Fontaines 44 066
  3. Sucé-sur-Erdre 44 201
  4. Treillières 44 209

Clissoni kanton

  1. Boussay 44 022
  2. Clisson 44 043
  3. Gétigné 44 063
  4. Gorges 44 064
  5. Monnières 44 100
  6. Saint-Hilaire-de-Clisson 44 165
  7. Saint-Lumine-de-Clisson 44 173

Legé kanton

  1. Corcoué-sur-Logne 44 156
  2. Legé 44 081
  3. Touvois 44 206

Le Loroux-Bottereau kanton

  1. Barbechat 44 008
  2. La Boissière-du-Doré 44 016
  3. La Chapelle-Basse-Mer 44 029
  4. Le Landreau 44 079
  5. Le Loroux-Bottereau 44 084
  6. La Remaudière 44 141
  7. Saint-Julien-de-Concelles 44 169

Machecouli kanton

  1. Machecoul 44 087
  2. La Marne 44 090
  3. Paulx 44 119
  4. Saint-Étienne-de-Mer-Morte 44 157
  5. Saint-Mars-de-Coutais 44 178
  6. Saint-Même-le-Tenu 44 181

Nantes 1. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 2. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 3. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 4. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 5. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 6. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 7. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 8. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 9. kanton

  1. Nantes 44 109

Nantes 10. kanton

  1. Nantes 44 109
  2. Saint-Sébastien-sur-Loire 44 190

Nantes 11. kanton

  1. Nantes 44 109

Orvault' kanton

  1. Orvault 44 114
  2. Sautron 44 194

Le Pellerini kanton

  1. Cheix-en-Retz 44 039
  2. La Montagne 44 101
  3. Le Pellerin 44 120
  4. Port-Saint-Père 44 133
  5. Rouans 44 145
  6. Sainte-Pazanne 44 186
  7. Saint-Jean-de-Boiseau 44 166
  8. Vue 44 220

Rezé kanton

  1. Bouguenais 44 020
  2. Rezé 44 143 (osa vallast)

Saint-Étienne-de-Montluci kanton

  1. Cordemais 44 045
  2. Couëron 44 047
  3. Saint-Étienne-de-Montluc 44 158
  4. Le Temple-de-Bretagne 44 203
  5. Vigneux-de-Bretagne 44 217

Saint-Herblain-Ida kanton

  1. Saint-Herblain 44 162 (osa vallast)

Saint-Herblain-Lääne-Indre kanton (keskus Saint-Herblain)

  1. Indre 44 074
  2. Saint-Herblain 44 162 (osa vallast)

Saint-Philbert-de-Grand-Lieu kanton

  1. La Chevrolière 44 041
  2. La Limouzinière 44 083
  3. Saint-Colomban 44 155
  4. Saint-Lumine-de-Coutais 44 174
  5. Saint-Philbert-de-Grand-Lieu 44 188

Vallet' kanton

  1. La Chapelle-Heulin 44 032
  2. Mouzillon 44 108
  3. Le Pallet 44 117
  4. La Regrippière 44 140
  5. Vallet 44 212

Vertou kanton

  1. Les Sorinières 44 198
  2. Vertou 44 215

Vertou-Vignoble'i kanton (keskus Basse-Goulaine)

  1. Basse-Goulaine 44 009
  2. Château-Thébaud 44 037
  3. La Haie-Fouassière 44 070
  4. Haute-Goulaine 44 071
  5. Saint-Fiacre-sur-Maine 44 159

Saint-Nazaire[muuda | muuda lähteteksti]

La Baule-Escoublaci kanton

  1. La Baule-Escoublac 44 055
  2. Pornichet 44 132

Bourgneuf-en-Retzi kanton

  1. La Bernerie-en-Retz 44 012
  2. Bourgneuf-en-Retz 44 021
  3. Chéméré 44 040
  4. Fresnay-en-Retz 44 059
  5. Les Moutiers-en-Retz 44 106
  6. Saint-Hilaire-de-Chaléons 44 164

Le Croisici kanton

  1. Batz-sur-Mer 44 010
  2. Le Croisic 44 049
  3. Le Pouliguen 44 135

Guérande'i kanton

  1. Guérande 44 069
  2. Mesquer 44 097
  3. Piriac-sur-Mer 44 125
  4. Saint-André-des-Eaux 44 151
  5. Saint-Molf 44 183
  6. La Turballe 44 211

Herbignaci kanton

  1. Assérac 44 006
  2. La Chapelle-des-Marais 44 030
  3. Herbignac 44 072
  4. Saint-Lyphard 44 175

Montoir-de-Bretagne'i kanton

  1. Donges 44 052
  2. Montoir-de-Bretagne 44 103
  3. Saint-Malo-de-Guersac 44 176
  4. Trignac 44 210

Paimbœufi kanton

  1. Corsept 44 046
  2. Paimbœuf 44 116
  3. Saint-Brevin-les-Pins 44 154

Pontchâteau kanton

  1. Besné 44 013
  2. Crossac 44 050
  3. Pontchâteau 44 129
  4. Sainte-Anne-sur-Brivet 44 152
  5. Sainte-Reine-de-Bretagne 44 189
  6. Saint-Joachim 44 168

Pornici kanton

  1. Arthon-en-Retz 44 005
  2. La Plaine-sur-Mer 44 126
  3. Pornic 44 131
  4. Préfailles 44 136
  5. Saint-Michel-Chef-Chef 44 182

Saint-Gildas-des-Bois' kanton

  1. Drefféac 44 053
  2. Guenrouet 44 068
  3. Missillac 44 098
  4. Saint-Gildas-des-Bois 44 161
  5. Sévérac 44 196

Saint-Nazaire-Ida kanton

  1. Saint-Nazaire 44 184

Saint-Nazaire-Kesk kanton

  1. Saint-Nazaire 44 184

Saint-Nazaire-Lääne kanton

  1. Saint-Nazaire 44 184

Saint-Père-en-Retzi kanton

  1. Chauvé 44 038
  2. Frossay 44 061
  3. Saint-Père-en-Retz 44 187
  4. Saint-Viaud 44 192

Savenay kanton

  1. Bouée 44 019
  2. Campbon 44 025
  3. La Chapelle-Launay 44 033
  4. Lavau-sur-Loire 44 080
  5. Malville 44 089
  6. Prinquiau 44 137
  7. Quilly 44 139
  8. Savenay 44 195