Kategooria arutelu:Singlid

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Erinevus kategooria Singlite ja Laulude vahel on väga pisike... Ma pakun, et kõik need artiklid võiksid laulust olla ja singlit seal sees ära toodud... Mõttetu on ju ühest ja samast laulust kaks erinevat artiklit kirjutada, kus üks on kui laulust, teine kui singlist... See sobiks ühte artiklisse. Ma arvan, et see kategooria tuleks ära kaotada ja siinsed artiklid laulude alla saata... Eliit arvab...? Jürka 12. august 2007, kell 17:38 (UTC)

Ma pole eliit, aga toetan sind selles küsimuses. --Metsavend 12. august 2007, kell 17:51 (UTC)
mõhh... nii ja naa... on ju singleid millel on ka 8 või rohkemgi eri versiooni... on ka A ja B poolega singleid, ehk siis erinevte lugudega... on singleid, mis lastakse välja korraga näiteks CD-l, 12-, ja 7-tollise vinüülina jne, erinevates maades erinevatena jne. ... nii et vajab vist tsipa mõtlemist... - Ahsoous 12. august 2007, kell 18:07 (UTC)
Ma oma mõtetes sellega arvestasin... Se's mõttes, et need harvad juhused, kus tõesti on laulust mitmeid erinevaid singleid... ma pakun, et need mahuksid suurepäraselt ühte artiklisse, mis räägib laulust... Selleks puhuks on meil abimeesteks alapealkirjad ja sihukesed, mis koosnevad võrdusmärkidest... Jürka 12. august 2007, kell 18:15 (UTC)

Kõikidest lauludest ei anta välja singleid ja seepärast on see vajalik kategooria. Singlid võiks jagada ainult aastate kaupa ja esitaja kategooria oleks juba laul. Näiteks kategooria:Birgit Õigemeele singlid muudaksin ära kategooriaks Birgit Õigemeele laulud. --Tiuks 5. september 2008, kell 22:28 (UTC)

Kas siis artiklil oleks mõlemad, nii laulu- kui singlikategooria? Mina arvan, et kõigest saab rääkida laulu artiklis. Praegu on artiklites defineeritud singlitena, kuid esmajärjekorras on need ikkagi ju laulud. Ehk siis nõus Jürkaga. Eranditega tuleb tegeleda erandkorras, aga üldiselt võiks laule defineerida kui laule ja singeldustest rääkida juurde. Adeliine 7. juuni 2013, kell 16:02 (EEST)[vasta]
Kui on singlina välja antud, siis on singlite kategoorias ja kui ei ole, siis laulude kategoorias. Nagu inglise vikis. Nüüd on laulud ka aastate kaupa kategooriates. --Tiia (arutelu) 7. juuni 2013, kell 18:20 (EEST)[vasta]