Kategooria arutelu:Muusika riigiti

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Teen ettepaneku muuta kategooria nime, näiteks Kategooria:Muusika piirkonniti. Siis saaks siia kategoriseerida ka Kategooria:Euroopa muusika ja Kategooria:Aasia muusika, mis praegu on ainult kategoorias Kategooria:Muusikaajalugu, aga võiks olla mõlemas. Adeliine 18. mai 2008, kell 17:59 (UTC)

Aga võib olla paneks selle kõigepealt kategooriasse Muusika piirkonniti ja see siis kategooriasse muusikaajalugu. --Tiuks 18. mai 2008, kell 19:05 (UTC)
Minu arvates ei ole ajaloo seisukohalt mõttekas rääkida muusikast riikide kaupa. Muusika areng käis ikka pigem kaasas rahvuste ja kulruuride, mitte riikidega. Prantsuse muusika on prantslaste (prantsuse kultuuri), mitte Prantsusmaa looming. Adeliine 18. mai 2008, kell 19:38 (UTC)
Nii on kõige lihtsam, sest rahvuse järgi tekitab võib olla küsimusi. See kategooria peaks inglise vikis olema en:Category:Music by nationality ja saksa vikis de:Kategorie:Musik nach Staat (Staat = riik). Selge see, et kategooriaid tuleb juurde lisada, ainult muusika on sellele vähe. Sakslastel on de:Kategorie:Kultur nach Staat, inglastel en:Category:Culture by nationality. Ja siis alles Kategooria:Kultuurid regiooniti.--Tiuks 18. mai 2008, kell 19:55 (UTC)