Kategooria arutelu:Liivimaa inimesed

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Selle kategooria sisu on ebaselge, sest artikkel Liivimaa on vaidlustatud. Kes siia siis kuuluma peaksid? --Metsavend 21. veebruar 2009, kell 13:00 (UTC)

Liivimaa hertsogiriigi/kubermanguga (Liivimaa kitsamas tähenduses) seotud kõigist seisustest inimesed 16.–20. sajandini. Varasemad kuuluvad kategooriasse Vana-Liivimaa inimesed, ajaliselt paralleelsed on Eestimaa inimesed ja Saaremaa inimesed (on argumente poolt ja vastu, miks viimane võiks olla ka Liivimaa inimeste allkategooria). Hilisemad jagunevad kategooriatesse Eesti inimesed ja Läti inimesed. --Improvisaator 21. veebruar 2009, kell 13:04 (UTC)
Mis teha inimestega, kes sündisid 19. sajandil ja surid 20. sajandil? Või sündisid 15. ja surid 16. sajandil? Kas tuleks teha ka kategooriad Eesti kindralkomissariaadi inimesed, Eesti NSV inimesed ja kõik kes elasid neil aegadel Eestis kanda kõikidesse neisse kategooriatesse? Et neid probleeme ja mitmekordseid kategooriaid vältida võiks lähtuda siiski sellest, et Eesti on alati olemas olnud, sõltumata valitsusest ja riigikorrast ja inimesed, kes Eestis elavad ja elasid võivad olla kategoorias Eesti inimesed. --Metsavend 23. veebruar 2009, kell 15:35 (UTC)