Kategooria arutelu:Inimesed

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tundub, et aeg oleks teha selle kategooria allkategooria Inimesed riigiti...? - Ahsoous 6. märts 2006, kell 11.28 (UTC)

nüüd ei teagi, kuna arvamusavaldusi pole... kas teha või mitte? - Ahsoous 11. märts 2006, kell 22.33 (UTC)
eks ta teha tuleb, lihtsustaks kategooria puus "ronimist", kuid hea oleks enne tegemist selgeks teha mida sinna alla panna. kõlab lihtsa küsimusena, kuid .. :o) Loogiline oleks panna "XX riigi nimi inimesed" kategooriad. kuid kas näiteks "Sportlased riigiti" käib ka sinna alla?
proovisin siin teha mingit struktuuri kuidas ehk võiks neid kategooriaid ehitada --TarmoK 14. märts 2006, kell 09.19 (UTC)
see et sportlased riigiti võiks siis tolle struktuuri järgi olla kategooria sportlased allkategooria mis siis oleks kategooria inimesed või siis inimesed valdkonniti all, aga praegu teeks esialgu selle inimesed riigiti kategooria ära, et siis sinna alla puhtalt kategooriad a la Hispaania inimesed panna - Ahsous 14. märts 2006, kell 09.46 (UTC)

Märgin siinkohal ära, et mind on selle kategooria nimi alati häirinud. Võimalik, et paremini istuks nimi "isikud" või "personaalia". Või "biograafiad". --Ker 13. juuni 2010, kell 12:40 (EEST)[vasta]

Jah, kõrvuti kategooriad "Inimene" ja "Inimesed" tekitab segadust, "isikud" on ehk parem. (Ehkki tekitab küsimuse, kuhu panna isikud, kes pole inimesed - näiteks kirjanduses, filmis ja religioonis on ju selliseid, inglid ja kääbikud ja kes kõik veel.) "Inimesed valdkonniti" võiks ka ilmselt ära teha, praegu koguneb siia arvukalt "Aednikke" jms, mis on imelik. Iseasi, mida teha sellistega nagu "Baskimaa inimesed": maailmas on arvukalt piirkondi, mille inimesed võiks olla eraldi kategoorias, aga mis pole riigid. Mõne piirkonna puhul pole end sellest küll häirida lastud, "Komi inimesed" ja "Liivimaa inimesed" meil ju on riikide all. Äkki siis kohendada "Inimesed riigiti" kirjeldust ja üteldagi, et seal on nii riigid kui ka olulisemad piirkonnad?


enwi: Articles about individual persons should never be categorized directly in this umbrella category; they belong only in the appropriate subcategories. Ehk siis, kui siia panna à la X riigi(ga seotud) inimesed, siis on see vale.°—° Pietadè 13. mai 2019, kell 23:20 (EEST)