Kategooria arutelu:Hispaania saared

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

mida selle kategooriaga teha? (Kanaarid ei jää ju Euroopasse) - Ahsoous 16. november 2005, kell 22.17 (UTC)

Kanaaridel peab olema kategooriaks ka "Aafrika saared". Kui see on ära võetud, tuleb ta tagasi panna. Loodusgeograafilise objektina tuleb saarte puhul märkida loodus-, mitte poliitgeograafiline kuuluvus. Võib lisaks olla ka "Hispaania saared" (see kategooria EI TOHI aga olla kategoorias "Euroopa saared"). - Urmas 17. november 2005, kell 09.34 (UTC)
täpselt sama lugu on ka Portugali saarte kohta käiva kategooriaga... - ~~

Nojah, tegin kategoriseerimise ära enne kui selle läbi lugesin. Samas tuleb midagi ette võtta, et kategooriate süsteemi ühtlustada. Mul ei ole praegu head lahendust välja pakkuda. --Metsavend 16. veebruar 2006, kell 08.53 (UTC)

Saarte artiklitel lähtuvad kategooriad kahte liini pidi (Prantsuse omadel see nii ka on, osadel maadel on kat-d kokku liidetud :():

poliitiline:
-Prantsusmaa saared
-Saared riigiti
-Saared
-Prantsusmaa geograafia
-Prantsusmaa
-Geograafia riigiti
loodusgeograafiline:
-Euroopa saared
-Saared
-Euroopa

Loodusgeograafilises tuleb kategooria Euroopa saared liiga suur, mistõttu teda peaks jaotama väiksemateks osadeks, nt Biskaia lahe saared, Läänemere saared. - Urmas 16. veebruar 2006, kell 09.31 (UTC)

Ühesõnaga, kas ma saan õigesti aru, et kõik alamkategooriad 'x-riigi saared' tuleb tõsta kategooriast 'y-maailmajao saared' ümber kategooriasse 'Saared riigiti' ja nende kategooriate artiklitele lisada kategooria 'y-maailmajao saared'. Kas see on konsensus? Mulle tundub see seni pakututest tõesti parim lahendus olevat. Saaremaa tuleks siis kategoriseerida kui Eesti saar, Euroopa saar ja Läänemeri (või Läänemere saared). --Metsavend 16. veebruar 2006, kell 12.46 (UTC)
Jah, kui keegi põhimõtteliselt vastu pole. - Urmas 16. veebruar 2006, kell 14.31 (UTC)