Kasutaja arutelu:Vanaautoklubi

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Vanaautoklubi!

Kui tahad märku anda, et parajasti kirjutad pikemat juppi, siis kirjuta artikli algusesse {{oodake}}. Andres 24. august 2009, kell 16:00 (UTC)

Tere tulemast ka minu poolt. Palun tõlgi oma kasutaja alamlehel Kasutaja:Vanaautoklubi/Liivakast. --Tiuks 24. august 2009, kell 16:40 (UTC)


Andres, tänan hea vihje eest, see "oodake" on tõesti kasulik. Samas leidsin ka asja "pooleli". Sa Andres väga asjalik. Mis võib olla on siin wikis natuke jama, on see, et neid oodake ja värke peab kuskilt ime kohast otsima, kui esimest korda kirjutad, siis suht keeruline - võiks mingi valik list olla, a unistamine unistamiseks.

Ah Tiuks, ma parem ei ütle kuhu sa minna võid.

Vanaautoklubi

Artiklil ei ole autorit ja seda võivad kõik muuta, kasvõi keeletoimetada. WooteleF juba selgitas seda artikli arutelus. Meil on tõlkimiseks Vikipeedia:Vikiprojekt Tõlkimine ja kui see ei meeldi, siis katsetamiseks on kasutaja alamlehed. --Tiuks 24. august 2009, kell 17:32 (UTC)


Meil siin on suhtumine, et kui ei meeldi, siis me kaalume auto-wiki oma serverisse üles panna ja siis imete autoartiklite suhtes näppu nagu te seda senini teinud olete. Lugupidamisega Vanaautoklubi

Head teed.--Rünno 24. august 2009, kell 17:53 (UTC)
Ehk saab siiski koostöö jätkuda? Sinu tegevust ju ei kritiseeritud vaid anti Vikipeedias tegutsemiseks vajalikke nõuandeid. Sageli on uusi kasutajaid, keda ehmatab see, et siin võib igaüks nende kaastöid muuta, nende tegevust arvustada või õpetussõnu jagada. Kahjuks lõppevad vahel sellised juhtumid isiklike solvumiste ja Vikipeediast lahkumistega. Loodetavasti seekord see nii ei lähe.--WooteleF 24. august 2009, kell 18:21 (UTC)