Kasutaja arutelu:Trinity

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Trinity! Andres 10. juuli 2008, kell 16:33 (UTC)

Palun selgita oma tegevust artiklis Indrek Martis. Andres 5. mai 2009, kell 06:11 (UTC)

tere Andres

ma leian, et link (rada7) on eksitava infoga ja hinnanguline. Ma arvan, et see link suunab mingile arvamuslehele (põhimõtteliselt foorumile). Sellepärast soovin seda eemaldada.

Teiseks soovisin eemaldada Nafta lingi, sest tegelikult see ei anna mingit infot teema kohta. On küll seotud, kuid kes seost ei tea, ei oska sellega midagi teha.

rada7 on tõesti foorumi link, mida peaks vikis vältima aga kahjuks ei ole uudist kajastanud autoriteetsed allikad. Selles on vähemalt fakt, et ta uppus. --Tiuks 5. mai 2009, kell 07:53 (UTC)

jah, seal on fakt, et uppus. Ja samas selle allika väljendus on just et "väidetavalt juhtus nii ja väidetavalt sellepärast jne..." lisandub siis erinevaid arvamusi teistelt.

Hm, ma ei võtaks seda kui adekvaatset, usaldusväärste allikat. Endiselt vaidlen vastu. Kui ei ole muud allikat, siis võib-olla seda ei peagi olema. Oleneb sellest, millise kvaliteediga Vikipeedia on. Minu arvamus on, et see allikas on ebasobiv. Muud ma öelda ei oska. Kui Vikipeedia tahab olla koht, kust inimesed saavad fakte, ilma kahtlemata, kas see on õige info või ei, siis ma ei kasutaks seda linki.

Samamoodi võiks siis lisada Sl õhtulehe artikleid vms. Kas Vikipeedia on arvamusplats, uudisteportaal või "virtuaalne teatmik". Selles on minu jaoks küsimus

Arvatavasti on tolle lingi pannud keegi ainult selleks, et fakti tõendada. Olen nõus, et tegu pole usaldatava allikaga ning ta ei tõenda midagi. Aga sel juhul tõendeid pole ja ka fakt tuleb välja jätta. Andres 5. mai 2009, kell 10:25 (UTC)

põhimõtteliselt Vikipeedia artiklis on faktina vaid sünni- ja surma kuupäev. Hetkel. Ja muud infot ei olegi ei sünni ega surma kohta. Need on faktid. Kuigi ka nende tõendamiseks oleks vaja allikaid??

Tegelikult ei ole Vikipeedia artiklis midagi selle kohta, kuidas suri. Ja kui pole usaldusväärset allikat siis küllap ka ei pea olema. Aga kuna olen Vikipeedia põhimõtetes natuke võhiklik, siis endiselt jääb minu arvamuseks, et eemaldada rada7 link. Kuid on admin-i otsustada, kuidas on õige.

Eemaldasin selle lingi.
Ka sünni- ja surmaaeg ja muugi on tõendamata. Kõik, mida ei saa tõendada, tuleb välja jätta. Võib-olla tuleb artikkel kustutada, sest millegi kohta usaldatavaid tõendeid ei paista olevat. Andres 5. mai 2009, kell 11:10 (UTC)
Fakt, et ta mängis neis bändides on ju tõendatav.--WooteleF 5. mai 2009, kell 11:26 (UTC)

Nojah, nii ongi... tõenäoliselt saab iga faktiga jõuda kuhugi punkti, kus ei saa aru, mis/kas mida tõendab. Artikli idee oli meenutada inimest, kes oli omamoodi eriline ja paljudele oluline. Aga sealjuures anda võimalikult neutraalne info. Kuigi info andmine ükskõik, mis viisil on ikkagi autori tõlgenduse küsimus. Paraku. Tänud kaasa mõtlemast. Tegelikult on üsna hea meel, et küsisid, mida ma toimetan ja miks. Muidu võiks jääda mulje et kes iganes kirjutab mida iganes ja kunagi ei saakski kindel olla usaldusväärsuses. (Y)

Kindlasti, seda tõendab nt raamatukogu kirje (Honey Power, bändi liige), tõendab välja antud plaat, tõendab ka lisatud video link.