Kasutaja arutelu:Thenouan/React (JavaScripti raamistik)

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh artikli eest! Mõned kommentaarid:

  • Artikkel peaks algama mõistega, võiksid seega alguse veidi ümber sõnastada.
  • Kohati jääb mulje, nagu oleksid osad laused otse Google tõlgist kopeerinud. Tekstis on mitmeid inglisekeelseid sõnu (nt April, and jne) ja isegi terveid lauseid. Loe artikkel hoolega üle, et see oleks täienisti eestikeelne ning püüa tähelepanu pöörata ka sõnade järjekorrale lauses.
  • Tekstis jäävad häirima mõned kordused, palun sõnasta sellised laused ümber (nt "Mitmeid Fluxi implementatsioone on loodud selle loomisest saati...").
  • Samuti kordub peatükis "Atribuudid" sõna atribuudid liiga palju. (PS! Atribuudid kirjutatakse ühe t-ga.)
  • "...see kasutab "Virtuaalne DOM" konseptsiooni" -> parem oleks "...see kasutab virtuaalse DOM-i kontseptsiooni" (sõnas kontseptsioon oli ka täht vahelt puudu).

Kui oled parandused teinud, anna palun siin arutelulehel teada. Siis saan artikli veelkord üle vaadata.

--Õppeassistent SveaTarkin (arutelu) 7. aprill 2018, kell 15:39 (EEST)[vasta]

Parandused[muuda lähteteksti]

Tere!

Viisin parandused sisse väikse viivitusega. Puudutades esimest lauset ehk mõistet, millega peab artikkel algama, ei saa ma hästi aru, mida võiks praeguse lause juures muuta.

Thenouan (arutelu) 26. aprill 2018, kell 09:19 (EEST)[vasta]

Praegu algas artikkel sõnaga arvutiteaduses, tegelikult peaks algama artikli nimega (mõistega), viisin paranduse ise sisse. Aitäh teiste paranduste eest! Võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud. --Õppeassistent SveaTarkin (arutelu) 29. aprill 2018, kell 09:03 (EEST)[vasta]