Kasutaja arutelu:Teeline

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Teeline!

Palun selgita oma tegevust. Eriti arusaamatu on info kustutamine leheküljelt Eesti Evangeelsete ja Vabakoguduste Liit. Andres 18. august 2006, kell 11:36 (UTC)

Tere Andres.

Mul paluti seda teha, kui te tahate, et Vikipeedia on tõsiseltvõetav keskkond, siis avalik laim kas on tõesti oodatud. Antud koguduste liidu suhtes on postitanud kuritahtlikud inimesed väänatud või pahameeles pimestatud tekste.

Samuti Antti loodus teemasse. Kus ju otseselt laimu levitatakse, viidete näol mingitesse foorumitesse, mis ei ole tõsiseltvõteavad. Loodan, et mõistate, et mitte keegi ei tohi ilma autori loata kasutada autori pilte vast tema tahtmist. Lisaks sellele võib iga Eesti Vabariigi kodanik nõuda, et mingi teatmeteos ega elektroonne väljanne ei moonutaks fakte või ei süüdistaks kodanikke ilma vastavasiulise kohtuotsuseta. Kuni kohus ei ole kedagi süüdi mõistnud, siis on see laim ja kuritahtlik isiku au ja väärikust mustav tegevus.

Vikeepidia kasutajana on ka mul õigus redigeerida nii EEVL kui ka Antti Loodus (mu tuttav) infot, kui see on vaba keskkond?

Teeline Arvo

Sul on õigus redigeerida siin leiduvat infot. Aga palun selgita, miks Sa teed seda just sellisel viisil, nagu Sa teed. Miks Sa näiteks artiklist Eesti Evangeelsete ja Vabakoguduste Liit infot eemaldasid? Kas see ei vasta tõele? Siis palun ütle seda ning võimaluse kohal viita ka allikale, mille abil võib seda kontrollida.
Artikkel Antti Looduse kohta on olmud lükata-tõmmata: ühed inimesed on sinna infot lisanud, teised seda eemaldanud. Kumbki pool pole oma tegevust piisavalt selgitanud. Vikipeedia ei ole huvitatud laimu levitamisest, vaid faktide (sealhulgas dokumenteeritud seisukohtade) erapooletust esitamisest. Kui Sa infot (sealhulgas dokumenteeritud infot) lihtsalt eemaldad, ei teki Sinu tegevuse suhtes usaldust. Palun selgita oma tegevust.
Peale selle, keskkonna vabadus tähendab ka seda, et ka teistel on õigus artikleid redigeerida, sealhulgas viisil, mis Sulle ei meeldi. Andres 8. jaanuar 2007, kell 21:17 (UTC)
Arutelulehel allakirjutamiseks vajuta palun neli korda ~ . Andres 8. jaanuar 2007, kell 21:19 (UTC)