Kasutaja arutelu:Tanel123

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Tanel123!

Aastaarvud ja kuupäevad lingitakse lauses nii: [[2008]]. aasta [[6. november|6. novembril]]. Adeliine 26. detsember 2008, kell 11:36 (UTC)

Tere ka minu poolt.
Sa saad oma tehtavaid muudatusi eelvaateaknast vaadata ("Näita eelvaadet" link "Salvesta" nupu kõrval). Nõnda ei pea sa tegema tarbetuid muudatusi, mida tuleb peale salvestamist uuesti muuta, vaid saad kohe vaadata, kas midagi on nässus ning võid selle enne lõpplikku salvestamist kohe ära parandada.
Proovi võimalikult väheste muudatustega võimalikult palju muuta. Usu mind, see on palju mugavam (vähemalt teistele, kes mu muudatusi jälgivad ;)
Kui soovid artiklitesse pilte lisada siis veendu enne, et lisatav on Commonsis olemas. Pilte saad lisada kujul: [[Pilt:pildinimi.laiend|thumb|Pildikirjelduse tekst]] (ära unusta märget "thumb" – see määrab selle, et pilt asub paremal ääres ja selle laius on 180 pikslit. Muidu on sul suur pildilahmakas keset artiklit. Küll hiljem õpid rohkem ja täpsemalt. Esialgu piisab sellest.) iffcool 28. detsember 2008, kell 01:15 (UTC)
Tegelikult juhtub ka kogenud kasutajatel tihti, et viga tuleb välja alles pärast salvestamist. Andres 28. detsember 2008, kell 06:36 (UTC)