Kasutaja arutelu:SukkJaSaabas123/DBSCAN

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Suur tänu sisuka artikli eest! Lisan mõne kommentaari.

  1. Ingliskeelsed sõnad peavad olema kaldkirjas ka esimese mõiste puhul.
  2. Püüa vältida „poolt“-tarindit. „Poolt“ on enamasti ebavajalik sõna ja kantseliiditunnus. Vaata EKI-st, kuidas seda vältida.
  3. Tee lause „DBSCAN jagab andmepunktid kolme klassi: tuumpunktid (core points), kättesaadavad punktid (reachable points) ja müra (noise) järgnevalt:“ ümber nii, et seal ei oleks kahte koolonit. Üks võimalus on teha kaks eri lauset, teise võimalusena võid kaotada ära sõna „järgnevalt“ ja selle järel olev kooloni.
  4. Usun, et fraas „otseselt kättesaadav“ ei pea olema kursiivis.
  5. Kirjuta „klastriloendur“ ja „mürapunkt“ kokku.
  6. Sõna „eukleidiline“ võib kirjutada väikse tähega. Kuigi see sõna pärineb Eukleidese nimest, on praegu tegu omadussõna, mitte nimega.
  7. Kontrolli, et kõik laused oleksid terviklikud (et oleks olemas alus, vrd praegu „Ei nõua klastrite arvu…“; et lõpus oleks punkt).
  8. Sinu artiklis on vähe viiteid. Mõistan probleemi, kuna ka algartiklis ei ole neid kõikjal. Ehk leiad aga ise mõne allika, mis praegu viideteta teksti toetaks?
  9. Palun ühtlusta lõpuviited. Vaatamise kuupäev peab olema märgitud iga netiviite puhul.
  10. Lisa võimalusel siselinke.

Kui oled parandused sisse viinud, anna palun siinsamas lehel teada. Siis saan artikli veelkord üle vaadata. Edu! --Kairijan (arutelu) 10. aprill 2018, kell 21:09 (EEST)[vasta]

Küsimused:

  • Minu esimene viide viitab juba teadustööle, kus kogu algoritm on põhjalikult ära kirjeldatud. Kas ma peaksin samale teadustööle mitmes kohas viitama ja kui tihti?
  • Nii 1. kui ka 4. viide on teadustööd, millel pole ohtu, et nad lähiajal "kaovad" või muutuvad. Kas ma pean ikka neile märkima vaatamise kuupäevad?

--SukkJaSaabas123 (arutelu) 17. aprill 2018, kell 22:31 (EEST)[vasta]

---

Tänud paranduste eest.

  • Viitenumber peaks olema vähemalt iga lõigu lõpus. Neis paikades, kus on seda allikat kasutatud, peaks ka sellele viide olema.
  • Esimese ja neljanda viitega on korras.

Kui said viiteküsimusele vastusele ja oled selle põhjal muutused teinud, võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Seejärel on töö arvestatud! --Kairijan (arutelu) 26. aprill 2018, kell 20:22 (EEST)[vasta]