Kasutaja arutelu:Saximusic

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Saximusic! Andres 13. jaanuar 2007, kell 23:43 (UTC)

Palun pööra tähelepanu niisugustele asjadele. Kuupäevaartiklites on loetletud ainult kõige tuntumad vastaval kuupäeval sündinud ja surnud. Pikemate loetelude kohta on spetsiaalsed artiklid. Surmaaega ei ole sündinute juurde tarvis märkida, sest 1) surmaaeg on vastavas artiklis, 2) loetelu läheb pikaks ja 3) pole kindel, kas siis, kui inimene sureb, sellesse kohta surmaaeg märgitakse. Andres 13. november 2010, kell 20:19 (EET)[vasta]

Tere! Kas oled selle pildi autor? Kirjuta palun pildi juurde, kes on autor. Kui üleslaadija ise pole autor, tuleb aadressile permissions-etättwikimedia.org edastada luba, kus autor (või varaliste autoriõiguste valdaja) kinnitab, et on nõus valitud litsentsiga. Pikne 24. mai 2014, kell 17:24 (EEST)

Tere!

Pildi juures on sõnaselgelt öeldud, et pilt pärineb perekonnaarhiivist. Kuna olen üks selle perekonna liikmeist, siis võin öelda, et pildi autorist ei tea keegi midagi või millal see pildistatud on. Elar Kuusi poeg Aare Kuusik on tema autoriõiguste pärija, aga tema on vana inimene ja selliste asjadega ei tegele. Sellest järeldan, et vastav pilt tuleb Vikipeediast ära kustutada, kuigi perekonnal peaks nagu autoriõigused olema ja peaks otsustusõigus olema, mida ta avaldab, mida mitte.

Autoriõigused kuuluvad pildi autorile, kui just varaliste õiguste puhul pole alust arvata teisiti. Kuna selle pildi autoriõigus üsna kindlasti kehtib veel ja autori luba ei saa tõendada, siis ilmselt jah, pilt paraku ei sobi Vikipeedias kasutamiseks. Pikne 24. mai 2014, kell 20:47 (EEST)

Küllap siis peaks enamus pilte Vikipeediast ära kustutama, sest üldjuhul ei ole paljude piltide autorit teada ja antud pildi puhul on selle pildi autor ilmselt samuti surnud. Luba ei ole mitte kelleltki küsida.

Vikipeedias ei pruugi teada olla autori pärisnimi, aga pseudonüüm, mida autor kasuab, tavaliselt siiski on. Autor võib antud juhul surnud olla, aga tema autoriõigus kehtib (st tema surmast pole möödunud 70 aastat). Pikne 25. mai 2014, kell 12:53 (EEST)