Kasutaja arutelu:Romeo Koitmäe

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Romeo Koitmäe! --Epp 11. juuni 2010, kell 02:09 (EEST)[vasta]

Tere ka minu poolt. Kohendasin su kasutajalehekülge kujule nagu üks selline artikkel välja näeks (kuna eeldan, et kavatsed varsti selle materjali artiklilehele kopeerida). Kasutajalehele muidu küll kategooriaid jätta ei tasuks :) Ivo 11. juuni 2010, kell 12:51 (EEST)[vasta]
Mõned märkused.
Linke saad teha kujul: [[Baltic Queen (laev)|Baltic Queen]] ja vikide vahel (nt Commonsis eestikeelse Vikipeedia artiklile) [[:et:Väinjärv|Väinjärv]].
Ehk saad lisada veidi enam täpsustavat informatsiooni mõne enda tehtud pildi juurde (nt Pilt:Baltic Sea.jpg – Läänemeri on ju suur ja lai).
Commonsis ei ole samasid malle, mis on eestikeelses Vikipeedias. Lahenduseks, ei ole ka siinsete mallide kopeerimine. Kasuta palun sealseid malle (näiteks {{cc-by-sa-3.0}}).
Ühtlasi tähendab see seda, et mingit (Eesti) fotograafidele mõeldud eraldi malli seal samuti pole – seal olevad pildid peavad olema mõne vaba litsentsi all.
Ivo 14. juuni 2010, kell 01:30 (EEST)[vasta]
Veel pisimärkusi. Nimelt märgitakse Commonsis pildi tegemise aega kujul "aasta-kuu-päev" (nt: 2009-09-25; ainult "september 2009" aga "2009-09") ja siis muudab tarkvara selle vastavusse kasutaja keeleseadetega. Samuti oleks selline jutt, et kõrgemaid kategooriaid piltidele väga ei panda – need muutuksid muidu hoomamatult suurteks. Samuti ei panda pilte (ja Vikipeediates ka artikleid) korraga nii ülem kui alamkategooriasse (antud juhul siis näiteks Estonia ja Lakes of Estonia), vaid ainult alamkategooriasse.
Head pildid sul muidu. Edu! Ivo 15. juuni 2010, kell 02:13 (EEST)[vasta]
Aitäh Ivo jälle pisut targem. Rommi