Kasutaja arutelu:Rohtla näriline/supergravitatsioon

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Madissoodla[muuda lähteteksti]

Väga huvitav teema. Kahjuks füüsika on minu jaoks võõras ala, kuid struktuuri poolest tundub artikkel asjalik.

Kuna tegu on füüsikaalase artikliga, siis kindlasti soovin näha kõiki teemaga seotud valemeid ning nende lahtiseletamist. Iga õpilane või tudeng on kindlasti kasvõi kord elus kiiret teavet just Vikipeediast otsinud. Jõudu!

Madissoodla (arutelu) 30. oktoober 2017, kell 22:20 (EET)[vasta]

Eva Berzin[muuda lähteteksti]

See teema on huvitav minu jaoks ja väga aktuaalne. Artikli struktuur on suurepärane ja näen, et töötasid püüdlikult, aga tahaksin et artiklis oleks rohkem seletusi ja näiteid, sest inimestel kes üldse ei saa aru mis on supergravitatsioon oleks mugav ja huvitav artiklit lugeda.

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Rühmakaaslastele. Olete andnud tagasisidet asjatundlikult, pöörates seejuures tähelepanu kõigile olulistele elementidele (teemapüstitus, struktuur, sisu). Kiiduväärt, et kommentaarid ei piirdu pelgalt tähelepanekutega (mis on hästi, mis mitte), vaid lisatud on ka omapoolseid ettepanekuid ja soovitusi. Olete tagasisidestamise põhimõttest ja eesmärkidest õigesti aru saanud. Väga hästi!

Artikli autorile. Esialgne struktuur on, nagu ka rühmakaaslased märkisid, sobiv, ka alapealkirjad ja lisatud info/märksõnad on vastavuses. Enne jätkamist soovitan kindlasti veelkord üle vaadata kolmandas õppetükis tutvustatud refereerimise ja viitamise põhimõtted. Hetkel puuduvad viited täielikult - esitatav teave peab aga kindlasti olema allikatega põhistatud. Samuti on nüüd, kus oled jõudnud viitamiseni, otstarbekas luua artiklile vastav alaosa (viited, vajadusel ka välislingid).

Murede-küsimuste puhul ära kõhke nõu küsimast.

Põnevat kirjutamist!

--Kk1058 (arutelu) 5. november 2017, kell 22:16 (EET)[vasta]

Madissoodla[muuda lähteteksti]

Hetkel on kokkuvõte üsna toores. Kust pärineb informatsioon? Lisa viited!

Kokkuvõte on sisult detailne, kuid soovitan teksti lihtsustada mõne taandreaga - näiteks, pärast ülddefinitsiooni on lause s-teooria ajaloo kohta; see võiks seista omaette. Liigendatult on kõige olulisemat peatükki tunduvalt kergem lugeda, kui üht pikka monotoonset lauset.

Lisatud lingid sobivad ning toimivad. Kindlasti on veel spetsiifilisi termineid tekstis, mida võiks linkida. Näiteks, minule jäi silma sõna "elementaarosake", millest on Vikipeediasse juba kirjutatud ja mis on otseselt antud teemaga relevantne.

Lisa ka kategooriad!


Madissoodla (arutelu) 13. november 2017, kell 16:47 (EET)[vasta]

Eva Berzin[muuda lähteteksti]

Kokkuvõte on hästi kirjutatud, suurus on sobiv ja informatsioon on vajalik. Tahaksin et lihtsalt oleks rohkem informatsiooni artiiklis. Lingide arv on suurepärane ja kõik need on relevantsed. Lisa oma artiiklile kategooria ja viited, need on olulised. --Eva Berzin (arutelu) 14. november 2017, kell 21:22 (EET)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Kommentaar rühmakaaslaste tagasisidele. Olete tagasisidet andes lähtunud tagasisidejuhendist, kommentaarid on põhjalikud ja konstruktiivsed. Olete koos omapoolsete nõuannete ja soovitustega välja toonud nii valmiva töö kiiduväärt aspektid (nt detailne kokkuvõte, lingid) kui kitsaskohad (puuduvad kategooriad ja viited). Väga hästi!


Artikli autorile. Selleks, et Sa teistest kursusel osalejatest maha ei jääks ning artikkel õigeaegselt valmis saaks, tuleb kirjutamist ruttu-ruttu jätkata. Soovitan esimesel võimalusel lisada puuduvad viited ning järgmine, korrektselt refereeritud-viidatud tekstiosa. Suurepärane algus on teema valiku, struktuuri koostamise ja esimeste tekstiosade kirjutamisega tehtud - nüüd tuleb artikli kirjutamisega vaid julgelt lõpuni minna!

Nobedat kirjutamist! Murede ja küsimuste korral on õppejõud Sulle rõõmuga abiks.

Kk1058 (arutelu)

Eva Berzin[muuda lähteteksti]

Lisasin 2 kategooriat artiklile ja ei saanud midagi veel teha, sest artikkel on ebatäielik ja on olemas ainult teemade pealkirjad. Lisa oma artiklile viited, sest need näitavad kust sa võtsid informatsiooni. Oleks hea et artiklis on rohkem seletusi ja vähemalt 1 pilt. Kui sinu artiklis pole pilte, siis ei ole huvitav seda lugeda. --Eva Berzin (arutelu) 26. november 2017, kell 17:16 (EET)[vasta]