Kasutaja arutelu:Raudvee/Splainid

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh sisuka artikli eest! Mõned kommentaarid:

  • Sellisele kujule viited kindlasti jääda ei tohi. Saan aru, et oled ingliskeelsest artiklist tõlkinud ja seal olid viited sellised, aga Vikipeedias peaksid viited siiski olema teksti sees, et oleks selge, kust mingi info pärit on. Lisaks kuna sa pole tervet artiklit tõlkinud, siis on tõenäoline, et kõikidest nendest allikatest sinu artikli puhul infot võetud ei ole. Kahjuks tähendab see seda, et peaksid need allikad läbi uurima, vaatama, mida tegelikult kasutatud on, ja siis need õiged allikad teksti lisama. Võid ka ise otsida muid allikaid juurde, kus sama info kirjas on. Lõpuks peaksid olema kõik viited teksti sees ja vähemalt iga lõigu lõpus viide.
  • Välislinkide seletused peaksid kindlasti olema eesti keeles. (Kui sa ei tea või saa aru, mis mõni välislink on või milleks see ingliskeelse artikli juurde lisatud oli, siis sa ei pea seda enda artiklisse alles jätma.)
  • Kasuta kõikide matemaatiliste valemite ja tähiste kirjutamiseks Vikipeedia valemisisestust. (Mõned alguses tegin juba ise korda.)
  • Sissejuhatuse alapeatükis on tekst liiga otse tõlgitud ja kohati on pikalevenivatest lausetest raske aru saada. Loe ise see alapeatükk hoolega veel üle ja sõnasta see loogilisemaks, mõnel juhul aitab kindlasti ka ühe lause kaheks eraldi lauseks tegemine.

Palun anna mulle siin arutelulehel teada, kui kõik parandused tehtud on, siis saan artikli veel kord üle vaadata.

Õppeassistent HPook (arutelu) 25. märts 2018, kell 16:03 (EEST)[vasta]

Tegin muudatused ära.


Aitäh paranduste eest! Võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud. HPook (arutelu) 17. aprill 2018, kell 22:02 (EEST)[vasta]