Kasutaja arutelu:RPraats/Kütuseelementide vesinikuenergeetika

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Artikkel peaks algama just selle mõiste selgitusega, mis on pealkirjaks, Kütuseelementide vesinikuenergeetika. Kohe peaks välja tulema, mis on just kütuseelementide vesinikuenergeetika ja kuidas see erineb lihtsalt vesinikuenergeetikast, mille kohta on eraldi artikkel.

Üle võiks vaadata liigenduse, et kas peatükke saaks kuidagi koondada ühiste ülapealkirjade alla. Nt kaks viimast pt võiks ehk kanda ühist suurt pealkirja Kasutamine vm. Pt 2-4 on ehk kõik seotud kütuseelementide vesinikuenergeetika toimemehhanismiga? Peatükkide mitmetasandiline liigendamine aitab lugejal kiiresti aru saada, kuidas teemad omavahel seotud on ja mis nende tähendus on.

Kirjatükis, on viidatud 1838. aasta oktoobrile, kuid reaalselt avaldati see artikkel, mis oli kirjutatud Uelsi füüsiku ja vandeadvokaadi William Grove-i poolt, 1838. aasta detsembris ilmunud ajakirjas „London and Edinburgh Philosopical Magazine and Journal of Science“. - see lause on väga segane. Võiks olla nt "Esimesed kirjalikud allikad kütuseelementide kohta on pärit aastast 1838. Uelsi füüsiku ja vandeadvokaadi William Grove'i artikkel avaldati 1838. aasta detsembris ajakirjas „London and Edinburgh Philosopical Magazine and Journal of Science“, kuigi dateeritud on see 1838. aasta oktoobrisse." Samas ei olema üldse kindel, et on oluline, mis kuus se täpselt avaldati.

Kütuseelemendi isaks loetakse inglane söör William Robert Grove - Kütuseelemendi isaks peetakse inglast söör William Robert Grove'i.

5 kilovatise - 5-kilovatise.

1955. aastal töötas Thomas Grubb välja kütuseelemendi, mis kasutas elektrolüüdina sulfoneeritud polüstüreeni ioonvahetusmembraanina ning kolm aastat hiljem avastas Leonard Niedrach viisi, kuidas sadestada plaatina sinna membraanile, mis käitus katalüsaatorina vesiniku oksüdeerumisel ja hapniku redutseerumisel. - võiks teha kaheks lauseks ja parandada sõnastust: 1955. aastal töötas Thomas Grubb välja kütuseelemendi, mis kasutas elektrolüüdina sulfoneeritud polüstüreeni ioonvahetusmembraani (?). Kolm aastat hiljem avastas Leonard Niedrach viisi, kuidas sadestada plaatina membraanile, mis käitus katalüsaatorina vesiniku oksüdeerumisel ja hapniku redutseerumisel.

1991. disainis - 1991. aastal disainis.

redutseerub hapnik vastavalt järgnevatele võrranditele [14] neljaelektroonse protsessina: - ei peaks olema kahel real.

kaheetapiline kijrutatakse kokku.

ionomeri, [[porfüriin| porfüriinid][ - vigaselt tehtud siselink.

550-950C - sidekriipsu asemel peaks olema mõttekriips: 550–950 °C

vesiniku pealt töötav - vesinikul töötav

Arvu ja ühiku vahele tühik (v.a. protsendi- ja kraadimärk), nt 47 $/kW, 69000 $, 80 kW.

Antud hetkel - pigem praegu.

Üldiselt on artikkel väga hästi kirjutatud. Nende väikeste muudatustega saab see veel paremaks.

Margotmöller (arutelu) 3. detsember 2015, kell 12:16 (EET)[vasta]