Kasutaja arutelu:Pykkar/Lause (programmeerimine)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere!

Kuna olen ise oma artikliga valmis saanud, annan sulle sinu artikli kohta tagasisidet. Artikli teemavalik on väga hea, kuid leian hetkel üpris palju asju, mida peaksid kindlasti muutma.

  • Viideteks kasutad sa ainult TÜ programmeerimisõpikut, kuid see on nii lai teema, et kindlasti leiaks viiteid ka mujalt. Inglisekeelsetelt veebilehekülgedelt igal juhul, aga usun, et leidub ka veel eestikeelset materjali.
  • Paksu kirjaga teksti on sul liiga palju. Vikipeedia stiil on üldiselt, et paksus kirjas on ainult artikli pealkiri esimese lõigus ja võibolla mõned üksikud sõnad või fraasid, mis tavaliselt haakuvad artikli pealkirjaga. Alapealkirjad ei peaks samuti paksus kirjas olema.
  • Artikli ülesehitus on natuke imelik. Näited võiksid olla oma alapealkirja all ja kuigi me ei ole veel muud kui Pythonit õppinud, võiksid proovida internetist otsida näiteid lausete kohta ka teistes programmeerimiskeeltes. See pole otseselt vajalik, aga aitaks võrrelda erinevaid programmeerimiskeeli ja kuna need näited on nii lihtsad, siis arvan, et ei peaks olema eriti raske (ja sellega saaksid ka viiteid juurde!)

Üleüldiselt võiksid sa kindlasti saada abi inglisekeelse Vikipeedia lehelt lausete kohta: en:Statement (computer science), võibolla keeleliselt natuke keeruline olenevalt su inglise keele oskusest, aga arvan, et struktuuri poole pealt on see artikkel päris hästi üles ehitatud. Muidugi on ka seal probleem sellega, et ei ole piisavalt viiteid.

Jõudu tööle! Markah64 (arutelu) 14. oktoober 2019, kell 16:29 (EEST)[vasta]


Hei, väike tagasiside.

Lehekülg on üldiselt hästi koostatud. Nõustun kõigega mis eelpool mainitud, nii et ei hakka seda uuesti kordama.

Lisaks ütleksin veel, et Võiks ka kasutada mitmeid erinevaid programmeerimiskeeli, et näidata näiteks erinevusi eri keelte vahel.

KrSims (arutelu) 17. detsember 2019, kell 20:27 (EET)[vasta]