Kasutaja arutelu:Oivia/Schindleri nimekiri

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Märgusõna "Shindleri nimekiri" kohta ei ole Vikipeedias veel artiklit, seega on teemavalik asjakohane ja antud teemal on võimalik kirjutada nõutud mahus artikkel. Artikli ülesehituse loomisel on lähtutud filmist, kuigi artikli sissejuhatuses on mainitud, et film on vändatud raamatu põhjal. Seega teen ettepaneku võtta artikli ülesehitusel arvesse ka raamatut. Muus osas paistab ülesehitus sisukas olevat, ent 31. oktoobriks ei ole autor jõudnud kirjutada midagi peale sissejuhatuse ja sisus kahe märksõnafraasi. Kuna autor ei ole jõudnud tekstiga tööd teha, ei ole tekstis ühtegi viidet, seega ei saa neid ka tagasisidestada.


Antud teema kohta Vikipeedias artikkel puudub ning informatsioon teema kohta peaks samuti olema kiirelt leitav ning informatsiooni otsimine ei tohiks tekitada suuri raskusi.

Plaanitav struktuur vastab teemale, kuid on veel vähe teksti vastava teema kohta. On märgata, et autor on endale valmis pannud alapealkirja "Sisu" alla märksõnad, millest hiljem täpsemalt kirjutada. Tõenäoliselt on olnud ajapuudus probleemiks.

Refereeringud veel puuduvad ning neile ei saa kahjuks veel tagasisidet anda.

--Mp3820e (arutelu) 1. november 2017, kell 20:39 (EET)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Tunnustus rühmakaaslastele! Olete andnud tagasisidet põhjalikult, pöörates seejuures tähelepanu kõigile olulistele elementidele (teemapüstitus, struktuur, sisu, viitamine). Kiiduväärt, et kommentaarid ei piirdu pelgalt tähelepanekutega (hästi/halvasti/vajab muutmist), vaid lisatud on ka omapoolseid ettepanekuid ja soovitusi. Olete tagasisidestamise eesmärgist õigesti aru saanud. Väga hästi!

Artikli autorile. Oled artiklile loonud struktuuri, valinud alateemad ja lisanud ka mõningad märksõnad. Tubli töö! Järgnevalt on oluline põhjalikult tutvuda kolmanda õppetükiga (allikate hindamine, viitamine, tsiteerimine ja refereerimine). Vikipeedia on entsüklopeedia, mistõttu on artiklite kirjutamise juures oluline, et nendes esitatud väited põhineksid avaldatud allikatel. Kõigile artikli kirjutamiseks kasutatud allikatele tuleb aga kohaselt viidata. Soovitan refereerimist-tsiteerimist ja viitamist käsitlevad materjalid enne edasist kirjutamist kindlasti mõttega läbi lugeda ning seejärel julgelt edasise, juba allikate abil kirjutamise juurde asuda!

Inspireerivaid mõtteid järgnevatest õppetükkidest ja toredat kirjutamist! Lisaküsimuste ja murede korral olen Sulle rõõmuga abiks.

--Kk1058 (arutelu) 6. november 2017, kell 03:14 (EET)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Juhin taas rühmakaaslaste tähelepanu kõigi kaaslaste artiklite tagasisidestamise tähtsusele. Oma artikli kirjutamisega samavõrd tähtis on aidata oma mõtete ja ideedega ka kaasõppureid.

Artikli autorile. Selleks, et Sa teistest kursusel osalejatest liialt maha ei jääks, tuleb nüüd ruttu-ruttu kirjutamist jätkata. Soovitan esimesel võimalusel lisada järgmine, korrektselt refereeritud-viidatud tekstiosa. Struktuur on paigas, alateemad valitud: suurepärane algus on tehtud, nüüd tuleb samasuguse innuga ka kirjutamise juurde asuda!

Nobedat kirjutamist! Murede ja küsimuste korral küsi kindlasti õppejõududelt nõu.

Kk1058 (arutelu)