Kasutaja arutelu:Niisamamees

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere. Mille poolest need Leo Hertmannid erilised on, et nad artiklit väärivad? Praegu see ei selgu.--WooteleF 7. september 2008, kell 13:36 (UTC)

võib-olla, et ühenimelised vanaisa, isa ja poeg?--Hendrix 7. september 2008, kell 13:41 (UTC)

Polegi erilised. Tahan nende nimede kaudu lisada siia loetellu kogu Hertmannide sugupuu eestis ja jõuda kaudu nende eriliste abikaasade, õdede ja vendadeni ja nende lasteni, kelle nimi on ka Hertmann. Minuteada peaks olema enne vanimat Leod ainult üks Hertmann (tema ema)ja sealt peaks see killuke ajalugu algama. Lihtsalt abiks oleks seda täiendada Wikipeedias teiste poolt, kes on kursis kõigi tegemistega

sugupuude koostamiseks on teised kohad. Viki on siiski teatmeteos.--Hendrix 7. september 2008, kell 14:51 (UTC)
Samas võid teha sellest oma kasutaja alamlehe.--WooteleF 7. september 2008, kell 14:52 (UTC)

Ei pea ju entsüklopeediasse sattumiseks kurjategija või muidu luuser või meediatäheke olema

tegelikult peab küll. Kui sa ikka oma ohvrilt kõrvad peast lõikad, on see ... unikaalne - mingis mõttes--Hendrix 7. september 2008, kell 15:00 (UTC)
No kirjuta artiklid valmis. Korrektsed ja viidetega varustatud. Kirjuta oma esivanemate elulood ja eks me siis otsustame üheskoos kas väärib artiklit või mitte.--WooteleF 7. september 2008, kell 14:59 (UTC)
a muide. Ilmtingimata ei pea teatmeteosesse sattumiseks kellelgi kõri lõikama või oma rindu eksponeerima. Ka see oleks tähelepanuväärne, kui naine kasvatab 8 järglast üles--Hendrix 7. september 2008, kell 15:09 (UTC)

Ma pole ise perekonnaga seotud. Mul paluti alustada lehega, pärast seda kui keegi saksamaa fotograaf Britta Hertmann tahtis teada, kas on mingi seos nende vahel, sest Hertmann pole eriti laialdane nimi. Eks ma üritasin palujat aidata. Kuigi oleks vist pidanud kuskilt teisest otsast alustama, sest artikleid on kirjutanud ja mõned raamatud tõlkinud Kärt Hertmann ja tegijaks hakkab saama tänu oma emale noorim Leo, kelle pilte on linnas juba reklaamidel näha.

Artikkel Ülle Bernhardt-Hertmann on üsna asjalik ja ma usun, et näitlejad väärivad artiklit küll (kuigi puudu on viited, mis tõestaks seda juttu) aga artikkel Leo Hertmann kustutatakse küll ära kuna peale sugulussidemete ei ole seal muud infot.--WooteleF 7. september 2008, kell 15:14 (UTC)