Kasutaja arutelu:LeilaIir/Arengukava etapid ja tegevused

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Võiks olla alguses pikemalt seletatud, mis on arengukava. Etappide ja tegevuste peatükk alguses kui pole süvenenud tundub seosetu ja ei saa kohe aru millest räägitakse, kuna algab küsimustega. Võiks ehk lisada etappidele pealkirjad või kirjutada sidusa lihtsa tekstina. Ning V etapp on minu jaoks segane, raskesti mõistetav, SMART valem võiks olla näiteks kirjutatud tähed üksteise alla ja siis lahti seletatud, sellisel juhul tuleks sõna kokku ja oleks minu arvates arusaadavam.

Ehk võiks tuua näiteid Eestist või seostada kuidagi Eestiga või ajaloost midagi?

Muidu kui rohkem süveneda on põhiline ära toodud hästi kokkuvõtlikult. Artiklis on mitmeid siselinke, mis on hea. Üldiselt vastab Wikipedia vormistus- ja viitamis nõuetele. --Msild (arutelu) 7. märts 2012, kell 22:00 (EET)[vasta]

Algus on täitsa hea, kuid I etapist alates need küsimused häirivad ja ei sobi Vikipeedia artiklisse. Etapi kirjeldamisel tuleks alustada pigem lihtsamate lausetega, mitte laskuda liialt filosoofiliseks. Etappidel võiks olla pigem seletavad pealkirjad, mitte lihtsalt nummerdatud etapid. - "...kuhu me läheme e milline on edu..." - võiks panna "ehk" või siis "e.", siis selgesti arusaadav.

- tekstis võiks olla rohkem siselinke

- paremini sõnastada ja lahti mõtestada arengukava etapid

- ühe välislingi puhul pidi kasutajaks registreerima, ebamugav ligi pääseda

- ut.ee välislink lööb errori "Teie poolt soovitud lehte ei leitud, palun kasutage sisukaarti või otsingut üleval servas."

--Mikksaid (arutelu) 15. märts 2012, kell 21:47 (EET)[vasta]