Kasutaja arutelu:Kurihiir

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Kurihiir! Allakirjutamiseks arutelulehtedel palun vajuta neli korda ~ .

Palun tutvu Vikipeedia reeglitega ja juhendiga. Arutelu koht on arutelu, mitte artikli lehel. Palun suhtlemisel jääda viisakaks, isiklikud rünnakud on taunitavad! Valju 26. veebruar 2010, kell 12:23 (UTC)

Komportaal[muuda lähteteksti]

Kustutatud artikli sisuks oli.

Komportaal on suhtlus ja vabaajafoorum noortele. Erineb ta teistest just enda hubasuse ja sõbralikkuse poolest. Juhtkond seal on hoolega valitud ning alati abivalmis. Samuti leitakse seal tihtipeale uusi tuttavaid ja nii mõnedki üksikud hinged on sealt endale kaaslase leidnud. Muidugi annab seal teha ka kõike muud mida hing ihaldab, mängida foorumimänge lugeda filmiarvustusi, jagada enda tehtud fotosid ja luuletusi ning kõike muud.

Millisele allikale toetudes saab väita, et Komportaal on hubane ja sõbralik? Vikipeedia ei ole reklaamide ja hinnangute koht. Ülaltoodud tekstilõik pole kahjuks muud kui reklaam ja sellisel kuju kuulub ta kustutamisele. Valju 26. veebruar 2010, kell 12:35 (UTC)


Rahune maha!--WooteleF 26. veebruar 2010, kell 12:48 (UTC)

Artikkel kustutati seetõttu, et foorum ei ole piisavalt tähelepanuväärne. Mõistan, et selle kustutamine võis ärritada, kuid ei maksa seepärast vandaalitsema hakata.--WooteleF 26. veebruar 2010, kell 12:51 (UTC)
Las ma siis selgitan enda poolt ka "hästi sõbralikult" (nagu sa talitasid minu kasutajalehel): kui sa veelkorda hakkad kirjutama ebaolulisel teemal reklaamartiklit ning vandaalitsed, siis ma blokeerin sind ära. See foorum ei ole tähelepanuväärne ning see ei olnud samuti artikkel, vaid puhas reklaamtekst, mis koosnes ainult kellegi hinnangutest. Ivo 26. veebruar 2010, kell 16:52 (UTC)