Kasutaja arutelu:Külli

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Külli! Andres 4. aprill 2007, kell 18:56 (UTC)

Tere minugi poolt. Küsimus. Kui sul on käepärast Muumitrolli raamat, siis millised jutud seal sees on? See mall vajaks täpsustamist. --Mona 15. juuni 2007, kell 11:21 (UTC)

Tere Mona.

Ka sa mõtled seda esimest, päris suurt Muumiraamatut, mis antud välja 1975? Seal sees järgmised jutud: Trollitalv, Muumipapa memuaarid,Muumipapa ja meri ning Nähtamatu laps ja teisi jutte, ( sisaldab jutte Kevadlaul; Õudne lugu; Filifjonka, kes uskus katastroofe; Lugu maailma viimasest lohest; Koduvana, kes armastas vaikust; Nähtamatu laps; Hatifnattide saladus; Sedrik; Kuusk),

Mul on olemas nii see kui ka Ohtlik jaanipäev ja Sabatäht.

Jah, seda ma mõtlesin. Aitäh. Päikest ja jõudu edaspidiseks--Mona 15. juuni 2007, kell 12:28 (UTC)

Tere ka minu poolt. Väga head tööd oled Tove Janssoni teoste alal teinud. Kirjuta arutelulehtedel allkirjaks neli korda seda: ~ märki. avjoska 15. juuni 2007, kell 11:48 (UTC)


Oled vist ühinenud Norra-teemaliste artiklite kirjutamise võistlusega. See on tore. Palun loe veidi redigeerimisjuhendit ja vaata, kuidas on teised elulugude/kirjandusteoste artiklid vormistatud, Sul on hetkel mõned vormistusvead. avjoska 6. aprill 2009, kell 08:47 (UTC)

Tere, kirjandusteoste artiklites on hea kasutada malli {{raamatu info}}.--27. aprill 2009, kell 14:51

Kas sina kirjutasid artikli Heksameeter? Kui jah, siis kas sa paneksid sinna ka viited artikli põhiosa kohta. Ma panin ühe lisanäite koos viitega, aga sellest on enam kui vähe. (Ja kui oled veel artikleid kirjutanud, siis on seal ikka viited olemas ja heksameeter on õnnetu erand?)BirgittaMTh (arutelu) 19. jaanuar 2016, kell 11:37 (EET)[vasta]


Hea keeletoimetamistalguline!

Žürii on oma otsuse teinud ja Te ei saanud seekord auhinnalist kohta.

40 talgulist toimetas kokku 735 artiklit ja tänu talgutele kahanes jõudsalt Vikipeedia keeletoimetamist ootavate artiklite arv.

Aitäh talgutel osalemast!

Žürii nimel Ann Siiman

Annn (arutelu) 7. aprill 2018, kell 12:44 (EEST)[vasta]


Hea keeletoimetamistalguline!

Žürii on oma otsuse teinud ja Te ei saanud seekord auhinnalist kohta.

17 talgulist toimetas kokku 417 artiklit. Kolme aastaga on toimetatud 1626 artiklit ja tänu talgutele on märkimisväärselt vähenenud Vikipeedia keeletoimetamist ootavate artiklite arv. Aitäh Teile sellele kaasa aitamast!

Kui soovite tagasisidet osa Teie tehtud paranduste kohta, siis kirjutage mulle oma meiliaadress Vikipeedia kaudu või aadressile ann.siiman@ut.ee ja saadan Teile faili.

Žürii nimel Ann Siiman

Annn (arutelu) 25. aprill 2020, kell 09:44 (EEST)[vasta]