Kasutaja arutelu:Jantsik/Maailma Turismiorganisatsioon

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Retsensioon artiklile "Maailma Turismiorganisatsioon"

  • Artikkel Maailma Turismiorganisatsiooni kohta on lihtne ja loogiline ning sealt leiab vajaliku informatsiooni iga internetikasutaja, kes soovib antud mõiste kohta saada kiiret ning üldistavat ülevaadet.
  • Kuna Eesti Maailma Turismiorganisatsiooni ei kuulu, siis on ka selge, miks ei saanud välja tuua seoseid Eestiga.
  • Ülesehituselt sarnane ingliskeelse artikliga ning neil leidub palju ühist. Siinkohal oli võimalik kasutada ka seal juba eksisteerivat pildimaterjali, mis on heaks täienduseks ka eestikeelse artikli puhul. Ingliskeelses artiklis on osad alapeatükid küll ära toodud pikemalt, aga arvan, et eestikeelse artikli puhul on antud materjal täiesti piisav. Organisatsiooni eesmärke on aga selgitatud isegi pikemalt, mis on kindlasti olulisem kui näiteks nimetada pikk nimekiri organisatsiooni mittekuuluvatest riikidest (nagu seda on tehtud ingliskeelses artiklis). Siiski ehk oleks võinud näiteid tuua uuematest artiklitest, mis sellest organisatsioonist ja selle tegevusest räägivad. Üldpilt artiklist on aga sellegipoolest hea.
  • Artikkel ise on vormistatud Vikipeedia heade tavade kohaselt ning vastab soovitavale teksti mahule (vähemalt 4000 tähemärki).
  • Ilusti on välja toodud siselingid peamistele mõistetele, kuid lisada võiks need veel ka sellistele mõistetele nagu Ida-Aasia ja Vaikne Ookean, samuti isikutele, kes on välja toodud peasekretäridest rääkides.
  • Mõned üksikud kirjavead.
  • See võib olla küll ka tehniline viga, aga esimest viidatud linki ei lase kahjuks avada. Selle võiks kindlasti üle vaadata.

--Annikip (arutelu) 3. mai 2012, kell 16:27 (EEST)[vasta]

Retsensent arvab, et töö on kena ja ülevaatlik.Kasutatud on viitamist. Tööd on illustreeritud kaartidega, mis on annab veel parema ülevaate.Töö pikkus on sobilik.--Castle (arutelu) 8. mai 2012, kell 19:35 (EEST)[vasta]