Kasutaja arutelu:Iljabelov10/Energiajook

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Madissoodla[muuda lähteteksti]

Vägagi aktuaalne teemavalik. Energiajookide kohta on palju informatsiooni ja kindlasti saab antud teemal hea kokkuvõtva artikli kirjutada.

Praegu pole veel eriti midagi kommenteerida, kuid kirjutada võiks kindlasti Eestis ja mujal maailmas kehtivate regulatsioonide kohta energiajookide suhtes. Edu!

Madissoodla (arutelu) 30. oktoober 2017, kell 22:10 (EET)[vasta]

Lisaks sellele võiks kirjutada mõjust inimesele, kui palju tarbitakse energiajooke jne.

HelenaPr (arutelu) 31. oktoober 2017, kell 22:43 (EET)[vasta]

Eva Berzin[muuda lähteteksti]

Tahaksin et oleks rohkem punkti ja informatsiooni sisukorras, aga arvan et üldse teema on tähtis tänapäeval ja internetis on palju huvitavaid asju millest võid kirjutada oma artiklis.

Rohtla näriline[muuda lähteteksti]

Väga hea teemavalik. Energiajookidest on võimalik väga palju informatsiooni leida ja hea mõte oleks uurida ka inglise keelset artiklit energiajookidest. Hea oleks ka peatükk energiajookide müüginumbritest nii Eestis kui ka välismaal.

Rohtla näriline (arutelu) 31. oktoober 2017, kell 18:20 (EET)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Kommentaar rühmakaaslaste tagasisidele. Olete tagasisidet andes lähtunud tagasisidejuhendist, kommentaarid on põhjalikud ja konstruktiivsed. Olete koos omapoolsete nõuannete ja soovitustega välja toonud nii valmiva töö kiiduväärt aspektid kui kitsaskohad. Väga hästi!

Artikli autorile. Selleks, et Sa teistest kursusel osalejatest lootusetult maha ei jääks ning artikkel õigeaegselt valmis saaks, tuleb kirjutamist ruttu-ruttu jätkata. Suurepärane algus on teema valiku, struktuuri koostamise ja esimeste märksõnade valikuga tehtud - nüüd tuleb artikli kirjutamisega vaid julgelt lõpuni minna!

Nobedat kirjutamist! Murede ja küsimuste korral on õppejõud Sulle alati rõõmuga abiks.

Kk1058 (arutelu)