Kasutaja arutelu:Iingridv/Spirulina

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

--Tsernant (arutelu) 4. november 2017, kell 22:50 (EET)[vasta]

Artikkel tundub olevat piisavalt pikk ja silmapaistvaid õigekirjavigu ei leidunud.
Struktuurilt muudaksin seda, et kõige pealt võiks tulla Spirulina definitsioon ja peale seda sisukord nagu enamustes vikipeedia artiklites (antud juhul on sisukord kõige esimeseks sattunud). Isiklikult eelistaksin ka seda et teemad ei oleks mitte 1.1, 1.2 jne, vaid 1, 2, 3 jne ehk muudaksin pealkirja vormingut.
Artiklis võiks kasutada ka linkimist ehk siis viitamist teistele vikipeedia artiklitele, mis juba olemas on. Hetkel ei ole midagi lingitud, aga võimalusi on mitmeid (näiteks: tsüanobakterid, karbonaadid, bikarbonaadid, C-vitamiin jne).
Viitamine ja refereerimine tundusid olevat hästi tehtud ning artikkel on ilusti loetav ja huvitav.

---

Õppeassistent Hannalt:

  • Vähemalt iga lõigu lõpus peab olema viide, palun täienda oma artiklit viidetega!
  • Artikli alguse mõiste peab olema paksus kirjas.
  • Ma ei saa hästi aru, miks sul on spirulina kaldkirjas, tegemist on ju selle vetika eestikeelse nimetusega? Palun muuda kõik spirulinad püstkirja.
  • Mõnel juhul on sul spirulina ka suure tähega, aga peaks olema lause sees ikkagi väikese algustähega.
  • Teksti sees ei tohi olla välislinke! (Sul praegu peatükis "Ajalugu" kolm tükki.) Kui need on allikad, kust oled materjali leidnud, siis vormista need samasuguste viidetena nagu kõik muud. Sealjuures tuletan meelde, et ingliskeelne Wikipedia ei ole sobiv allikas! Kui oled teksti ingliskeelsest artiklist tõlkinud, siis ei tohi viidata ingliskeelsele artiklile, vaid tuleb lisada samad allikaviited, mille põhjal on koostatud ingliskeelne.
  • Teksti sees ei tohiks viidete ees olla tühikut. HPook (arutelu) 4. detsember 2017, kell 00:57 (EET)[vasta]

---

Aitäh paranduste eest! Võid oma artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud. HPook (arutelu) 12. detsember 2017, kell 16:44 (EET)[vasta]