Kasutaja arutelu:Helenanele

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Helenanele!

Kas soovisid lisada end LääneVirumaa artiklivõistlusele? Kas nii sobib? --Metsavend 12. märts 2015, kell 10:22 (EET)

Tere! Jah soovisin, suured tänud.

Võta heaks! Palun proovi teksti ümber sõnastada. Täpselt kopeerida või maha kirjutada ei tohi. --Metsavend 13. märts 2015, kell 10:24 (EET)

Jah ma üritangi seda praegu teha, aga vikipeediat nii raske kasutada, kas kuskil ei ole head õpetust? Tahaksin pilte lisada aga ei saa üldse hakkama. Selline küsimus ka veel, et kas see minu artikkel on juba kõigile nähtav või ma saan teha nii, et see praegu näiteks veel mustand ja kui täitsa valmis saan siis saan avalikuks teha ? Ette tänades Helena
Redigeerimisõpetus on saadaval siin. Pilte saab üles laadida Commonsis: https://commons.wikimedia.org/wiki/Special:UploadWizard aga need peavad olema enda tehtud või peab olema kirjalik luba vaba litsentsiga avaldamiseks või peab autori surmast olema möödas 70 aastat. Mustandit saab teha kui luua oma kasutajalehe alamleht, nt teisaldada artikkel lehele Kasutaja:Helenanele/Rakvere_teatripark. Aga see on ka avalik, lihtsalt on teises kohas, kus teised ei tohi seda mõjuva põhjuseta muuta.--Metsavend 13. märts 2015, kell 11:18 (EET)
Teine võimalus on, et kirjutad oma arvutis ja ei salvesta teksti siia, enne kui on valmis. Seda kuidas välja hakkab nägema, saad ikkagi vahepeal eelvaates proovida.
Üks vaba pilt, mida kasutada saad, on selles pargist juba üles laaditud: Pilt:Rakvere mõisa park.jpg.
Arutelus saad alla kirjutada nelja tildega (~~~~). Pikne 13. märts 2015, kell 11:24 (EET)