Kasutaja arutelu:HVirro/NAO indeks

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Artikkel on väga hästi koostatud ja liigendatud, selge ja ilusate piltidega. Teen mõned kommentaarid, kuidas artiklit veel paremaks teha.

Viidete vormistusest: Igale viitele peab vastama üks Viki viite number (antud juhul siis 1-11), mida siis tekstis kasutatakse. Uurige juhendist, kuidas seda korda teha.

Kas pt 3.2. ei võiks olla Dünaamilised indeksid? Ei ole ju välja toodud ühtegi teist nimetust. Lisaks võiks mu arvates selle pt alguses selgamalt välja tuua, et neid teisi indekseid reaalselt praegu ei kasutata, vaid need on kõigest välja pakutud. See tooks paremini välja stats ja dün indeksite erinevuse.

Mõne pildi võiks lisada kohe artikli algusse, sisukorra juurde, see teeks artikli ilusamaks.

Muid kommentaare mul polegi, tekst on väga hästi sõnastatud ja struktuur minu arvates samuti hea.

Margotmöller (arutelu) 19. november 2015, kell 13:52 (EET)[vasta]

Tere!

Vahetasin peatüki 3.2. pealkirja ära ning lisasin lõppu, miks see indeks veel kuigi populaarne ei ole.

Lisasin algusesse ka ühe pildi, kuigi Wikimedias ei ole antud teema kohta eriti pilte saadaval. Kuna sain enda töö tegelikult juba üsna ammu valmis, siis teatasin sellest ka ühele assistendile (Ivo Kruusamägi), kellega piltide osas rääkisime. Ka tema tunnistas piltide puuduse probleeme Wikimedias.

Segaseks jääb, mida ma viitamise osas muutma peaks? Vaatasin teiste tudengite artikleid ja arutelusid nende juures ning leidsin, et neil on samamoodi viidatud, kusjuures osad neist artiklitest on teiste assistentide poolt juba üleslaadimiseks loa saanud. Juhendis on viitamine samuti samasugune.

--HVirro (arutelu) 19. november 2015, kell 15:10 (EET)[vasta]

Teil on õigus, ma ei tea, mis mulle pähe lõi, et need viited ei sobinud. Minu poolest on artikkel valmis, võite üles laadida. Margotmöller (arutelu) 19. november 2015, kell 17:10 (EET)[vasta]