Kasutaja arutelu:Evanfreud/II tüüpi diabeet

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh huvitava artikli eest!

  • Soovitan vaadata ka Eesti diabeediliidu kodulehekülge (http://www.diabetes.ee/organisatsioon/ii-tuubi-diabeet). Mulle tundub, et eesti keeles on kasutusel pigem mõiste II tüübi diabeet (mitte diabeet tüüp 2). Palun kontrolli eestikeelseid mõisteid.
  • Artiklis esineb võõrapäraseid väljendeid ja lauseehitust, palun loe artikkel mõttega läbi ja proovi teksti ladusamaks muuta (nt Tavaliselt algab see hakkab kesk- või vanemas eas, kõrge glucagon taset veres). Samuti on artiklis lohakusvigu (nt II tüüpi suhkurtõbei seostatakse, Diabeet oli üks esimesi kirjeldatud haigustid jne).
  • Pööra artiklis tähelepanu ka tühikutele, mõnes kohas on tühikuid liiga palju saanud, teises kohas on mõni tühik puudu.
  • Palun veendu, et sa ei moonutaks algallika sisu, nt "Many people may eventually also require insulin injections." -> "Paljud inimesed võivad lõpuks nõuda ka insuliini süsti". Mitte nõuda, vaid hoopis vajada. Tõlge ei tohi moonutada algallika sisu!
  • Mis on Bariatric operatsioon? Kas see on eestikeelne mõiste?
  • Vaata üle, et kõik olulised mõisted oleksid vormistatud siselinkideks.

Palun anna siin lehel teada, kui oled parandused sisse viinud, siis vaatan artikli uuesti üle.
Jõudu tööle!
--Kleppik (arutelu) 9. aprill 2018, kell 10:16 (EEST)[vasta]


Muudatused on tehtud. --EvanFreud (arutelu) 23. aprill 2018, kell 19:19 (EEST)[vasta]

Aitäh paranduste eest! Võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud.
--Kleppik (arutelu) 28. aprill 2018, kell 16:19 (EEST)[vasta]