Kasutaja arutelu:Eelika/Geosünteetilised materjalid

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tagasiside[muuda lähteteksti]

Artikkel on sobiva pikkusega. Täitis nõude, et "artikkel peab olema vähemalt 6000 tähemärki (koos tühikutega, aga ilma viidete ja sisukorrata)".

Artikkel jättis väga korraliku üldmulje. Sellise nimega artiklit pole vikipeedias olemas.

Artikli struktuur tundub loogiline olevat. Artikli esimesed sõnad on samad, mis ka artikli pealkirjal ning ka esimene lause on definitsioon. Kui pealkiri on "Geosünteetilised materjalid", siis artikkel algab järgmiselt: "Geosünteetilised materjalid ehk geosünteedid on sünteetilised materjalid, mida..." Sissejuhatus on mõnusalt kokkuvõttev ning piisavalt lühike.

Kirjutatud tekst annab algallikas olevat infot adekvaatselt edasi, tekst on sidus ning refereering pole jäänud algallika teksti liigselt kinni. Artiklis plagiaati ei leidnud. Seda ei leidnud, kas tsitaadi kasutamine on õigustatud või mitte. Artikkel on nii originaallooming kui ka mõnel määral tõlketekst inglisekeelsest vikipeediast. Sisse juhatus oleks nagu võetud inglisekeelsest vikipeediast, kuid minuarust on see täiesti kenasti sõnastatud ning arusaadav.

Enamasti iga väide, mis pärineb kasutatud allikatest, on viidete abil seostav algallikaga ning kohustuslikud elemendid bibliokirje lõpus on olemas.

Edastatav sõnum on täiesti arusaadav ning tekst on keeleliselt korrektne.

Kasutusel olevate seitsme pildi alla on kirjutatud ka nende piltide eesti keelsed kirjeldused.

Eestiga seonduvat infot saab kindlasti sisse tuua, kuid praegu seda infot siin tekstis ei näinud.

--REres (arutelu) 3. november 2017, kell 21:12 (EET)[vasta]

---

Õppeassistent Hannalt:

  • Viide peab olema vähemalt iga lõigu järel, palun täienda oma artiklit viidetega!

Kui see parandus on tehtud, siis võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud. HPook (arutelu) 5. detsember 2017, kell 23:11 (EET)[vasta]