Kasutaja arutelu:Cenorig

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Cenorig! Andres 6. august 2006, kell 19:14 (UTC)

Tänan. Alles tutvun olukorraga. Kas niimoodi see suhtlemine siin käibki? Teise kasutaja teema kaudu. Või on olemas ka mingid privaatsõnumid vms?

Kui arutelu on seotud konkreetse artikliga, siis käib arutelu selle artikli arutelulehel (iga artikli juures on nupp arutelulehele). Kui tegu on üldise küsimusega, mis puudutab kogu Vikipeediat, siis Üldise arutelu lehel (nupp igal lehel Esilehe nupu all). Kui on tegu jutuga, mis on määratud konkreetsele kasutajale ega puuduta konkreetset artiklit, siis kasutada tema arutelulehekülge. Üks neist on see siin. On ka võimalus saata teisele kasutajale Vikipeedia e-mail. Vastav nupp on iga kasutajalehe ning kasutaja arutelulehe juures. See on põhiliselt juhuks, kui millegipärast tahetakse neljasilmajuttu rääkida.
Arutelulehel allakirjutamiseks vajuta neli korda ~ . Andres 6. august 2006, kell 19:25 (UTC)

Tänan jällegi. Ma juba jõudsin näha, et oled minu asimest ja ainukest artiklit muutnud. Tekitad seal mingit segadust mulle. :) Leidsin sellise nupu nagu ajalugu ja seal ilusti muutmised märgitud, aga küsimus selles, et mida sa muutsid (lisasid "aita seda artiklit toimetada"?)? Sain nüüd ka teada, et P tähendab pisimuudatust.