Kasutaja arutelu:Averonika/kasulik idioot

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Antud teema kohta Vikipeedias artikkel puudub ning trükkides Google otsingusse sõnapaari "Kasulik idioot", paistab ka informatsiooni üpris laialdaselt olema, seega ei paista olema probleemiks 6000-7000 tähemärgilise artikkli kirjutamine. Juhul, kui eesti keelsetest allikatest jääb väheks, paistab olema ka mitmesuguseid inglise keelseid allikaid.

Artikkli sisu vastab teemale ning on märgata, et artikkli autor on asja hoolega teinud. Kõik on selgelt ja arusaadavalt sõnastatud.

Viited on väga hästi märgitud ja refereeringud vastavad algallikatele. Kuid ma pole nüüd kindel, kui usaldusväärne allikas on POLIITIKA.guru veebileht, sest seda lähemalt uurides, selgub, et veebileht pakub arvamusi ja analüüse ning igaühel on võimalus oma arvamuslugusi seal avaldada. See paneb kahtlema veebilehe usaldusväärsuses.

--Mp3820e (arutelu) 1. november 2017, kell 21:19 (EET)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Rühmakaaslasele. Oled andnud tagasisidet põhjalikult ning asjatundlikult, pöörates seejuures tähelepanu kõigile olulistele elementidele (teemapüstitus, struktuur, sisu, allikad, viitamine). Väga õige, et oled välja toonud ka omapoolsed näited, ettepanekud ja soovitused - just sisukas tagasiside aitab autorit edasi. Oled tagasisidestamise eesmärgist õigesti aru saanud ja oskad õpitut edukalt rakendada. Väga hästi!

Juhin ka teiste rühmakaaslaste tähelepanu kõigi valmivate artiklite tagasisidestamise tähtsusele. Oluline on aidata oma mõtete ja ideedega kõiki kaaslasi (vt ka õppetükk 3, "tagasisidestamine").

Artikli autorile. Järjepidev töö on sihile viinud - artikkel on juba ilmet võtmas! Põnevaid avastusi uutest õppetükkidest ning jätkuvat indu kirjutamisel! Murede ja küsimuste korral olen Sulle rõõmuga abiks.

--Kk1058 (arutelu) 6. november 2017, kell 03:28 (EET)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Juhin taas rühmakaaslaste tähelepanu kõigi kaaslaste artiklite tagasisidestamise tähtsusele. Oma artikli kirjutamisega samavõrd tähtis on aidata oma mõtete ja ideedega ka kaasõppureid.

Artikli autorile. Väga tubli algus! Struktuur vastab jätkuvalt teemale, refereeringud on hästi õnnestunud ja viitamine korrektne. Selleks, et Sa teistest kursusel osalejatest aga maha ei jääks, tuleb kiiresti kirjutamist jätkata. Soovitan esimesel võimalusel lisada järgmine, korrektselt refereeritud-viidatud tekstiosa - suurepärane algus on tehtud, nüüd tuleb artiklit veel vaid pisut täiendada.

Nobedat kirjutamist! Murede ja küsimuste korral küsi kindlasti õppejõududelt nõu.

Kk1058 (arutelu)