Kasutaja arutelu:AveliNilbe/HulkHogan

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Alapealkirjad on head, kuid oleksid võinud lisada ka märksõnu.

Kommentaar(Egeli)[muuda lähteteksti]

Pealkirjad head, kuid võiksid muu meedia asemel kasutada välislingid ja veel lisada vaata ka peatüki ja viidete peatüki. Need on traditsioonilised vikipeedia peatükid.

Pealkirjad head, kuid muu meedia oleks võinud teistmoodi sõnastada (nt välislingid). Jtougjas (arutelu) 18. oktoober 2016, kell 23:44 (EEST)[vasta]

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Soovitan edaspidi anda autorile tagasisidet ka artikli teemavaliku aspektist (näiteks: kas teema on hästi piiritletud, paelub see ka laiemat üldsust, jmt). Tagasiside puhul - sealhulgas struktuuriliste elementide kommenteerimisel - aitavad autorit pelgast kiitusest või kriitikast enam konkreetsed soovitused ja näited. On igati kiiduväärt, et tagasisidestamise üks olulisimaid põhimõtteid on teil kõigil kenasti selge. Mõningad konkreetsed näited on teil kenasti ka välja toodud - nii on selgelt öeldud, mis on hästi ja mida võiks teisiti sõnastada. Siiski võib ka struktuuri kommenteerimisel oma mõtteid julgemalt avaldada. Näiteks oskate ehk autorile ka ise märksõnu soovitada?

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Soovitus viidete vormistamiseks: ka internetiallikale viidates on otstarbekas lisada lingile võimalikult palju lisainfot (näiteks artikli pealkiri, veebileht), samuti kuupäev, mil allikat kasutati (vt kolmanda peatüki õppematerjalidest "viidete vormistamine").