Kasutaja arutelu:Andrus2000

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mõelge nüüd ise, infot korjatakse googeldamisega. Iga lammas saab aru, et googlest võib ka saada valet infot. Aga see mind nagu ei murjenda, sest pole kunagi usaldanud vikit ja ei tee seda ka tulevikus. Mull on info kogumiseks tunduvalt usaldusväärsemad allikad. Asi on ikka minu nimes. Kui inimesel pole enam õigust oma nime kasutamist lubada või keelata siis nahui ta enam üldse elab? Ma ei ole poliitik, et oma nime kasutamise eest palka saaksin. Mis ma siis nüüd peaksin tegema. Ennast ära tapma v? Ma ju ei palu midagi võimatut. Lihtsalt minu nime kõrvaldamist. Pange sinna asemele kolm punkti näiteks. Või siis kommentaar, et isik ei soovi oma nime kasutada.

Me püüame teha kõik, et valeandmeid mitte avaldada. Antud juhul on andmed Virumaa Teataja autoriteediga tõendatud. Kui Te väidate, et need andmed on valed, siis on põhjust nende kõrvaldamist kaaluda. Aga kas ei oleks siis tulnud juba varem ajalehelt nõuda nende ümberlükkamist?
Kui need andmed on tõesed, aga Te ei soovi nende levitamist, siis võib asja rahulikult arutada. Võimalik, et need on nii ebaolulised, et me ei pea neid avaldama. Andres 24. september 2009, kell 10:25 (UTC)


Need andmed on õiged! Viruma teataja kasutab neid ka minu nõusolekul. Vikipeedia aga pole minu käest selleks luba küsinud. Ma arvan, et ei ole keeruline minu nimi sealt eemaldada ja asendada kasvõi kolme punktiga.