Kasutaja arutelu:Aivai/Loodusturism

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Väga hea sissejuhatava lõik. Mõiste on kohe alguses ära toodud ja lahti seletatud. Vikipeedias ei pea tegema viitamist nii „(Duffle 1981)“ vaid piisab väiksest sinisest ülaindekisna olevast viitest. Praegu oleks nagu topelt viidatud. Tore, et ka Eestist on kirjutatud, aga kogu Eestit puudutava oleks võinud koondada ühte kohta. Maailma ökomärgistest võiks pikemalt rääkida. Pealkirjad ajavad veidikene seagadusse. Hetkel on pealkirjade kõrgeim tase 3., aga võiksid olla 2. taseme pealkirjad. Üksikud näpuvead, eriti pöörata tähelepanu tühikutele. Siselinke võiks kindlasti rohkem olla. Kasutatud on väga palju allikaid ning väga hea, et on lisatud veel linke, mida huvi korral lisaks vaadata. Erinevatele turismiharudele võiks lisada veel näiteid. Hea ja ülevaatlik artikkel. Egler (arutelu) 10. mai 2012, kell 11:15 (EEST)[vasta]


Retsensendi arvates vastab artikkel etteantud mahule ja annab hea ülevaate loodusturismist nii teemaga esmakordselt tutvujale kui ka huvilisele.

Artikkel on vormistatud Vikipeedia nõuete kohaselt, sisaldades fotosid ja artikliga seotud välislinke. Tekst on lihtsalt loetav, kuid kohati on alaosadeks liigendamisel liiale mindud.

Teksti koostamisel on kasutatud eesti ja inglise keelseid materjale ning viited on vormistatud Vikipeedia nõuete kohaselt.

Artikli puudusena võib välja tuua loodusturismi vähest käsitlemist maailma mastaabis.

Gerliluks (arutelu) 14.mai 2012, kell 20:55 (EEST)