Kasutaja arutelu:A H Laarmann/Hedgehog signaalirada

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kas signaaliraja nimetust kasutatakse eestikeelses kirjanduses alati nii: suure algustähega ja ingliskeelsete sõnadega (samuti Indian Hedgehog, Desert Hedgehog ja Sonic Hedgehog, Patched valk? Suure algustähe suhtes olen eriti skeptiline. Ning kas lühendid Shh, Ihh jt on ka sellisel kujul eesti keeles kasutusel?

mängib signaalirada rolli ka täiskasvanud arengus - täiskasvanu arengus.

Liigendusest: ei tohiks olla üksikuid alapeatükke, nagu 3.1.. Kui on juba 3.1., peaks olema ka 3.2., vastasel juhul poleks ka 3.1. vaja ehk midagi on struktuuris valesti. Püüdke leida võimalus lisada ka peatükk 3.2. või muuta strukuuri nii, et üksikuid alapeatükke poleks. Soovitan igaks juhuks kogu artikli struktuuri üle mõelda ja vaadata, kas ka teisi peatükke saaks ehk teistmoodi koondada. Siin artiklis võib see keeruline olla ning kui leiate, et seda siiski teha ei saa, võib see ka nii jääda, kuid lõputöös tuleb struktuurile kindlasti väga palju tähelepanu pöörata, see on kindlalt aspekt, mis eristab väga häid töid tavalistest.

Seega, Drosophila Hedgehog geen on tähtis - parem sõnajärg oleks Seega on Drosophila Hedgehog geen tähtis.

ongi saadud Shh uurides - tuleks lisada käändelõpp vastavalt sellele, kuidas on kombeks seda lühendit lugeda, kas Shh-d või Shh-i uurides.

Kuidas hääldatakse sõna vismodegib? Kui rõhk oleks viimasel silbil (arvestades, et käänate seda osastavas käändes vismodegibi, siis eeldan, et nii on), peaks viimases silbis olema kaks i-d, muidu ei sobi see eesti keelde. Eesti keele reeglite järgi saaks hääldada nii, et rõhk on silbil de, siis peaks käändama vismodegibit.

Saunders ja Gasseling - esmamainimisel peaks lisama ka eesnimed, eriti, kui nimesid ka linkida.

Üheks paremini uuritud näideteks on Shh roll selgroogsete jäsemete kujunemisel. - näiteks, ikka ainsuses.

Margotmöller (arutelu) 1. detsember 2015, kell 12:48 (EET)[vasta]