Kasutaja arutelu:ARyytel/Afiinsuskonstant

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh väga sisuka ja korrektselt kirjutatud artikli eest. Artikkel on nii sisuliselt kui keeleliselt hästi kirjutatud.

Artikkel on loogiliselt üles ehitatud ning viited on paigas.

Artikkel võiks olla pisut pikem. Artikli sisuosa peab olema vähemalt 8000 tähemärki (koos tühikutega, aga ilma viidete ja Vikipeedia vormistuseta).

Järgmiselt lingilt leiad oma artikli koos paari parandusettepanekuga (paar sõna võiks siselingistada ja paar vorminduse küsimust): http://www.wikicomment.ut.ee/a?u=4544DFB

Muudatused saate sisse viia oma Vikipeedia artiklis käsitsi.

Llaanemets (arutelu) 10. november 2015, kell 14:14 (EET)[vasta]


Tänan tagasiside eest!

Viisin sisse soovitatud parandused. Sihilikult jätsin kasutamata siselingid ligandi ja retseptori jaoks. Need artiklid, mis vikipeedias nende kohta kirjutatud, on väga spetsiifilised. Näiteks retseptori artiklis lähtutakse, et retseptor on alati valk. Supramolekulaarkeemias on see termin üldisem, tähistades ükskõik millist molekuli, mis käitub kompleksi moodustajana. Sarnane olukord on ka ligandi artikliga.

Tegin artiklit mõnevõrra pikemaks. Kardan, et edasine kirjutamine oleks väga sunnitud venitamine või läheks artikli sisu niivõrd erialaseks, et ainult keemikud oleksid suutelised selle sisu mõistma. Praegu lugesin wordiga, et kokku peaks olema ~7900 tähemärki. Loodan, et see on piisav.

ARyytel (arutelu) 15. november 2015, kell 18:33 (EET)[vasta]