Kasutaja arutelu:90.191.132.137

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Hüdroloogia, geomorfoloogia jne juba on geograafia alamkategooriad. Seega pole geograafia kategooriat vaja määrata. Siim 2. jaanuar 2009, kell 15:46 (UTC)

Ma ei hakka sama märkust teist korda tegema. Käsitlen su tegevust vandalismina ning sellele võib järgneda blokeerimine. Siim 23. jaanuar 2009, kell 08:17 (UTC)

Tere! Ma vabandan oma teo üle. Ma olen registreeritud siia. kas mul on nüüd jamad?

Kui tegevus pole pahatahtlik, siis pole mingit jama. Enne kategooriate muutmist oleks hea olemasoleva süsteemiga tutvuda. Siim 23. jaanuar 2009, kell 08:49 (UTC)

Tere! Kus ma saaksin süsteemiga tutvuda? ja kas ma võin ka oma kogutud infot siia üles laadida?

Loe artiklid ja vaata, mis kategooriaid on neile määratud. Näiteks astenosfäärile pole ju mõtet määrata kategooriaks geograafiat, sest see pole geograafia mõiste. Artikleid võib igaüks täiendada. Arutelusse kirjutatut ei kustutata. Siim 23. jaanuar 2009, kell 10:44 (UTC)
Ja rohkem õpetussõnu saad siit: Vikipeedia:Uuele kasutajale. --Epp 23. jaanuar 2009, kell 10:50 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.