Kasutaja arutelu:82.131.20.55

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Tere.

Selliseid rahvusi nagu britid, kanadalased või ameeriklased ei eksisteeri. Suurbritannias on inglased, šotlased jne, Kanadas on umbes 44% rahvastikust inglased, Ameerika kohta ehk ei peagi täpsemalt rääkima. avjoska 1. juuli 2007, kell 17:34 (UTC)

Kanadalased on inimesed, kes elavad Kanadas ja omavad kodakondsust... Ameeriklasi tõesti päris... no on... Võib öelda, et need, kes elavad Ameerika maailmajaos, aga see tasuks ära unustada... Aga samuti ei ole sellist riiki nigu Britannia või Britimaa... Brittideks nimetatakse ikkagi inimesi, kes elavad Suurbritannias... 82.131.20.55 1. juuli 2007, kell 17:54 (UTC)

on ikka vaks vahet, kas riigi kodanik või rahvus. Eestis elavaid inimesi me ei kutsu ju kõiki eestlasteks--Hendrix 1. juuli 2007, kell 18:09 (UTC)
ENE 1. väljaande järgi on olemas rahvus ameeriklased, mis moodustab USA rahvastiku põhiosa. Võib-olla siis on olemas ka rahvus kanadalased. Igatahes aga ei soovita keelekorraldajad kirjutada näiteks "kanada", "tšiili", "austria" väikese tähega.
Sõna "eestlane" kasutatakse siiski vahel ka Eesti inimese tähenduses. Aga sel juhul tuleb "Eesti" kirjutada suure tähega. Nii ka "Kanada".
Kas tõesti ingliskeelsed kanadalased on inglased? Arvan, et see nii ei ole. Andres 1. juuli 2007, kell 22:27 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.