Kasutaja arutelu:217.159.177.69

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere!

Võib ju tõesti olla, et mõni rohelise ideoloogia kandja on huvitatud sellest, et RAEG kohta Vikipeedias midagi negatiivset poleks kirjutatud, aga see ei õigusta Vikipeedia kasutamist poliitilise võitluse vahendina. Sisulist arutelu võib pidada leheküljel Arutelu:Rohelise Erakonna Algatusgrupp. Vikipeedia ei ole huvitatud tõendatud faktide väljajätmisest.

Ühtlasi hoiatan, et kui jätkad Vikipeedias huligaanset tegevust, siis Sinu juurdepääs Vikipeedia redigeerimisele blokeeritakse. Andres 21. oktoober 2006, kell 14:10 (UTC)

Palun täpsusta, milles seisneb minu väidetav huligaanne tegevus. Muuseas, rohelise liikumise omaaegsed tihedad seosed KGB-ga on dokumentaalselt tõendatud. Palun uuri ja kontrolli, enne kui faktide esitamist huligaansuseks tembeldad! Kahju, kui Wikipedia muudetakse tendentslikku infot sisaldavaks ja üksnes teatud huvirühma ideoloogiat toetavaks ja ilustavaks solgitoruks.

Ei, faktide esitamine ei ole huligaansus. Huligaansus on see, kui rohelise ideoloogia põhimõtete hulgas nimetatakse Vikipeedia tsenseerimist. Sa ju ei mõtle seda tõsiselt, järelikult rikud Vikipeediat. Kõhklesin, millist sõna kasutada. Vikipeedias nimetatakse seda vandalismiks.
Kui Sa ütled, et Vikipeedia muudetakse hääletoruks, siis Sa liialdad. Vikipeediale on ligipääs igaühel, aga Vikipeedia tegijate tuumik ei ole huvitatud Vikipeedia erapoolikuks muutmisest. Andres 21. oktoober 2006, kell 14:45 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.