Kasutaja arutelu:217.159.162.189

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere!

Palun kirjuta ministrite perekonnanimedes suurelt ainult nime algustäht. - Urmas 18. november 2006, kell 14:44 (UTC)

OK, sai praegu siis nii. Tegelikult mulle küll rohkem meeldiks selge erinevus: perenimi(-nimed) suurelt, eesmine või eesmised väikselt. Kas selle koha pealt on põhimõtteliselt mingi mall vms. olemas? Kui ei, pakuks just taoliste tabelite puhuks välja just suure perenimega variandi. Seni mul saanud osa nii, osa naa, kui mingi konsensus tekib, eks üritan senised sellele sobitada. Parakaru 18. november 2006, kell 15:04 (UTC)

Ei mingil juhul. Entsüklopeedias ei ole taoline läbiv suurtähtede kasutamine õigustatud, mõttekas ega ka sobilik. Meil on Vikipeedias tõenäoliselt juba sadu tabeleid ja kuskil ei ole sellist lähenemist kasutatud. Ka teistes vikides mitte, vastavatest trükiallikatest rääkimata. Pealegi tekitab see olulisi probleeme linkimisel. Üritagem meeles pidada, et me teeme ju ikkagi auväärset teatmeteost, kuhu taoline stiil ei sobi. -- Toomas 18. november 2006, kell 15:11 (UTC)


Hüva, kui ei siis ei; eks ma võta lähipäevadel parandamise ette. Parakaru 18. november 2006, kell 15:42 (UTC)
Kui täpselt võtta, siis mõne teise maa ja mõne teise keele puhul on selline traditsioon olemas. See on nii esperanto vikis ja on vist olnud ka tšehhi vikis. Ka saksakeelsetes teostes on seda kasutatud. Eesti keeles aga pole sellist traditsiooni, pealegi tekitaks see palju lisatööd. Andres 18. november 2006, kell 19:13 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.