Kasutaja arutelu:195.50.197.78

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ole hea ja pane originaalpealkirjad tagasi! -- Ahsoous 25. aprill 2009, kell 21:51 (UTC)

Vabandust. Seal mõned olid juba enne ilma algupäraseta, need millel eesti keelne juba enne toodud oli. Otsisin veel eestikeelseid ja muutsin edasi samas stiilis. Samas, ma ei arva, et näitleja artiklisse on algupäraseid pealkirju vaja, need väärivad filmide artiklites mainimest.--26. aprill 2009, kell 0:59
Parem on jätta. Ja kui artiklit pole, tuleb kindlasti jätta. Andres 25. aprill 2009, kell 22:37 (UTC)
Ausalt öeldes originaalpealkiri filmil peab olema, eestikeelne võib-olla. Asi kasvõi selles et eestikeelsed pealkirjad on ka nii ja naa, pärit eri allikatest, pealkirjad kinos ja televisioonis on pahatihti erinevad ja ka ajas muutuvad, mõned sisaldavad juba koheselt trükivigu, millest alles hiljem aru saab (siinkohal tuli ette kasvõi homne telekava), mõne puhul on originaalpealkiri ka eestlaste jaoks tuntum kui eestikeelne pealkiri jne.-- Ahsoous 25. aprill 2009, kell 23:46 (UTC)
Eks ole, kui on artikkel, siis on mööndav jätta originaalpealkiri artiklisse, kuigi parem on see alati ära tuua. Andres 26. aprill 2009, kell 06:29 (UTC)
Kui puudub ühtne eestikeelne pealkiri või kui filmi pole teadaolevalt Eestis näidatud, siis ma ei kiirustaks ka artiklipealkirja tõlkima. Andres 26. aprill 2009, kell 06:30 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.