Kasutaja arutelu:193.40.239.25

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast kasutaja, kelle IP on 193.40.239.25. !

Te olete siin juba teinud muudatusi, kuid ma soovitaksin teil ennast registreerida. See teeks Teie toimetamise siin Vikipeedias hõlpsamaks.

Samas sooviksin teada, millist webi brauserit Te kasutate. Peale Teie redaktsiooni on selline pisike probleem, et eritähed kaovad tekstist. Järele jäävad vaid küsimärgid. Kui Te ehk muudaksite oma IE või Netscape või Opera keeltevalikut selliseks, mis lubaks kasutada kõiki tähemärke. -- Egon 12:36, 13 Feb 2004 (UTC)

Egon, see olen mina. Täna jätsin end võõra arvuti taga registreerimata. Teinekord püüan nii vähe kahju teha kui võimalik. Andres 23:04, 13 Feb 2004 (UTC)

Ütle miks kuradi pärast sa oma artikleid ei viitsi toimetada. Mul on 100 tähtsamat asja teha kui sinu nupukestele nurksulgi sisse toppida. Siim 16:51, 18 Oct 2004 (UTC)

Erimärgid jne.[muuda lähteteksti]

Vt. märkust ülalpool selles arutelus erimärkide kohta. Nende märkide seas, mis siin aadressil enamasti välja ei tule, on sihuke Wikipedia linkimiseks suuresti vajalik asi, nagu püstkriips. Kohti, kus püstkriipsuta läbi saab, on algusest peale vähemus.

Peale selle, huupi nurksulgude klõbistamine, ilma kontrollimata mis kujuga vastavasisulise artikli nimi tegelikult täpselt on, mis kujuga vastavale sisule juba viidatud on ja mis kujuga sinna veel võidakse viidata viib selleni, et samamõttelisele asjale tekib mitmeid erikujulisi linke ja edaspidi viib see omakorda selleni, et sarnast sisu kirjutatakse sõltumatult paljudes variantides. Huvitav, kas vikipeedias on mingeid programmilisi võtteid selle olukorra lahendamiseks ja mida vikipeedia filosoofia selle kohta ütleb?


Ole hea ja kontrolli oma artiklites kohanimede õigsust. Üks variant selleks on Eesti keele instituudi kohanimeandmebaas ning teine võimalus Vikipeedia selles keeles, mida räägitakse maal, kus jõgi või saar asub (Assooride puhul näiteks portugalikeelne Vikipeedia). Või jälgi, milliseid kohanimede parandusi on tehtud eesti Vikipeedias, st jälgi, mida teised teevad. Artiklit hiljem parandada-ringi teha on vägagi tüütu. - Urmas 11:26, 22 Dec 2004 (UTC)

Rando Tuvikene[muuda lähteteksti]

Vastavas viites pole mainitud Rando Tuvikest, seega see viide pole korrektne, mainitud on üksnes TPÜ kolleegiumi. Miks Sa üritad seda viidet sinna sisse panna; ehk on teisi allikaid, kust saaks sellele kinnitust ? --Dj Capricorn 12. oktoober 2008, kell 13:11 (UTC)


Tutvu vormistamisreeglitega.--WooteleF 23. mai 2009, kell 09:22 (UTC)


Tutvu vormistamisreeglitega.--WooteleF 30. mai 2009, kell 14:35 (UTC)


See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.